Çok çok keyifli bir film. Yeterince gerçekçi olmayabilir fakat Amanda Seyfried harika bir oyunculuk sergilemiş ve neşeli bir romantik komedi olmuş. 10/9
filmin ad "Letters To Juliet" yani juliete mektuplar. izlerken bu isimde bir film izlediinizi bilip izleyin. srf prim yapsn diye filmin ismine "ak" kelimesinin dahil edilmesine aldanmayn..
Romantik filmleri severek izleyen biri olarak söylemeliyim ki romantizmin tadını kaçırmışlar. Keşke tek bir sahnede dahi izleyiciyi şaşırtabilseydi. Olaylar tamamen tahmin edilebilir. Filmdeki mekanlar görülmeye değer. Işığı da harika kullanmışlar. Ama konusu basit, klasik değil bayat bir romantizm işlenmiş. Çok daha iyilerini gördüm. 6/10
Hikaye işlenişi ve karakterler beklentiyi yüksek tutmayanlar için yeterli ancak türünün gereği sınırlarının çok belli olması dezavantajı bu filmin. Yine de hayatınızın en güzel filmi olmayacağını kabullenerek izlenirse keyif alınacağını düşünüyorum