Deadpool
    4,2
    Deadpool hakkında görüşlerin ?

Mert H
    Mert H

29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    İlk defa isteyerek Türkçe dublaj izlediğim filmlerden birisi oldu. Hiç pişman değilim, on numarasınız dublaj ekibi!
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

15 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Son derece eğlenceli, süper kahraman filmlerinin son yıllarda yer yer daha bir ağır, daha bir felsefi işlenmesinin aksine, geyik muhabbetini, komediyi, aksiyonu merkezine alan ve bu kapsamdan hiç çıkmayan bir film. Oyuncular da cuk oturmuş. Eğlenmek için rahatlıkla tercih edilebilir.
    pembeoje
    pembeoje

9 Ocak 2017 tarihinde eklendi
    filme tek kelime ile bayıldımmm.. çok eğlenceli bir film.. bir saniye bile sıkılmadan izledim.. müthiş gerçekten..
    Ugur Tazegül
    Ugur Tazegül

21 Aralık 2016 tarihinde eklendi
    MUHTEŞEM BİR SÜPERKAHRAMAN FİLMİ 10/ 10
    Cinsellik,küfür,aksiyon,romantik ve komedi bu filmde her şey mevcut.Beyler ya da bayanlar bu filmi kaçıran çok ciddiyim pişman olacak.2016 süper kahramanlar filmleri için müthiş bir sene ve bu seneyi Deadpool ile başlattık.Gerçi Wade Wilson kendini süper kahraman olarak görmesede bizim için öyle.Filmin ilk açılış sahnesi çok hoşuma gitti oyuncu kadrosu,senaristi ve yönetmeni hiç önemli değilmişçesine tanıtarak farklı bir giriş yaptılar.Sahneleri işleyişe göre başarılı düzenleyip hikayeyi çok iyi bağlamışlar.Hiç kafa karıştırıcı,sıkıcı ve hep aynı karşılaştığımız bir senaryo yoktu gayet net ve anlaşılır aynı zamanda dehşet derecede eğlendirici bir film olmuş.Ayrıca Kostüm,efekt ve müzikleri o kadar güzeldi ki ancak bu kadar birbirleriyle uyumlu olabilirdi.Sinemadan ayrıldığınızda da aklınızda bir çok sahne ve espiri kalacak günlerce arkadaşlarınızla geyik yapacağınız bir film olmuş.Karaktere can veren Ryan Reynolds sanki bu rol için doğmuş çizgi romanda ki tiplemesine o kadar çok benzetmiş ki adam oynamamış sanki yaşamış gibi.Ara ara seyirciye dönüp konuşması da çok hoşuma giden diğer bir ayrıntı.Colossus ve Negasonic Teenage Warhead ile olan diyaloglara yıkıldım ve diğer filmlere yapılan göndermeler,Kaptan Deadpool,Hugh Jackman'ın maskesini takması falan işte beklediğim yapım buydu.Bir Deadpool filminden de tamda bunu beklerdim.Abi bir filmin end titles ve credit sahnesi bile komik olur mu :):) O kadar çizgi romanlar da gördük oyunlarını oynadık bize kendine sevdiren de Wade Wilson'ın hiç bir şeyi takmaması,saçma hareketleri ve yaptığı espirileriydi.X-Men Origins Wolverine filminde böyle çok konuşan bir karakterin ağzını kapatarak hata yapmışlardı zaten.Ve en sonunda Fox yaptığı en iyi yapımı ortaya koydu.10 yıl proje aşamasında olan bu yapımı sonunda izlemek nasip oldu.Neyse gençler yazacak çok şey var emin olun ama yazı uzadıkça okumayanlar çıkacağı için fazla uzatmak istemiyorum.İzleyenler bu filmi en azından 10 kere daha izleyecektir eminim.İzlemeyenlere önerim bir an evvel gidin.İzlemek istemeyenler ise sizsin derdiniz ne ? son olarak Marvel filmlerine laf atan kişilere sesleniyorum hadi bu filmede bir şeyler diyin. 10.8.8
    Sertuğ T.
    Sertuğ T.

2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
    " Kaptan Deadpool hayır sadece Deadpool " Öncelikle şunu sölemeliyim ki fox iyi özür dilemiş en azından şu Fantastik Dörtlü işkencesinden sonra bu yapım ilaç gibi geldi öncelikle şuna değinmek istiyorum film kesinlikle ama kesinlikle bu yılın en iyi süper kahramn filmlerinden biri olabilir Karakterleri . Seneryosu ve diğer her yönüyle iyi ama tempo cok sıkıntı olmuş bi aralar bayıyorsunuz inip çıkmasından dolayı arada bi böle durumlar yaşadım ama cok sorun olmadı . Zaten Ryan Renolds muhteşem oyunculuğla böle ufak hataları unuturuyor Tobey Magire nasıl Spidermana cuk oturan iriyse Ryan Renoldsta cuk oturmuş film cidden kahkalar atırıyordu şimdi geçelim karakterlere Colosus veNegasonic Teenage Warhead bulunuyor filmde en azından dikkat çeken yan karakter olarak Colosusu az bucuk X Men cizgi roman ve filmlerinden tanıyoruz ama Negasonic Teenage Warhead hiç ne çizgi romanlarda gördük nede filmlerde kendisi sanıyorum bir mutant ve güçleri muazam güzellikte keşke daha fazla görebilseydik colosus ve Negasonic Teenage Warhead ama kısmet 2 filme diyelim ( 2017 de geliyor Cable ile birlikte hemde ) güzel sahneler arasında Taksici ( Dopinder ) abimizle konuşmaları dopinder abimizin sevdalısının aşık olduğu erkeği kaçırması mve deradpooldan bunun için öğütler alması . Deadpoolun tam havalı girişş yapıcaken çantasını takside untup dopinderı araması ve dopinderın kaza yapması . Ajax vs Wade wilson ( Labrovutardaki savaş) ve colosusun kadınlara lan çömertliği cok iyiydi resmen deadppolun origin hgikayesi anlatılıyor aksiyon az diyuen arkadaşlara bu giriş filmi eğer aksiyonu bol koyuup geçmişe ağırlık basmalar ve deadpoolun gelişimi anlatılmasa Fantastik dörtlü gibi film cıkardı ortaya ki cıkmadı için mutluyum Adventure Timelı saatr cok iyiydi buarada seneryoya gecelim ufatkan Wade Wilson hayatını güzel geçirirken Wannesa denen kadınla tanışır ve sevgili olurlar bigün Wade kanser olduğunu öğrenir ve her yerde Vannesa tedavi aramaktadır . Birgğn bara gittiğinde Weasel ( Wadeın kankası olur ve cidden cok iyi bi karakter oynayan adamda iyi oynamış ) onu birinin aradığını söler bu kişi Agent Smithtir agent smith onu kanserden tedavi edebileceğini söler ve Wadeın en sonunda kabul edip yanına gitmesiyle Weapon X planı başlamış olur daha fazla detaya inmiycem gidip kendiniz görün Ama cidden deadpoolun gelişiömi ck iyi Beyaz Bi önlük amatör bir dövüşten Kırmızı Köstümlü süper bir kahraman gelişimi cok iyidi kesinlikle izleyin ve türkçe dublaj izlemenizi tavsiye ederim çünkü harun canın mükemel sesi deadppoola cok uyuyor ve filmin sonu hakkında şunu sölemeliyim Aşk Dış görünüşte değil kalbin içinde hissetiklerindedir yani buda her hikaye gibi vannesa ve deadpoolun mutlu birlikteliğyle sonlanıyor gidin ve izleyin önyargıları yok ederek tabi 10 / 8.8 fox iyi iş cıkartın sınıfı geçtin 2 cisindede aynı tempoyu bekliyoruz Mahalemizin Kahramnı Deadpoola 2017 DE GÖRÜŞMEK ÜZERE
    Byavuz13
    Byavuz13

2 Eylül 2016 tarihinde eklendi
    Süper kahramanlar arasında az bilenen deadpool belki de bomba gibi bir film ile karşımıza çıktı.
    Bir örümcek adam veya iron man batman süpermarket olur mu bilmiyorum ama sevmeyene denk gelmedim henüz.
    Film işleyiş olarak şimdiden başlayıp bir geçmiş bir şimdi olarak devam ediyor. İlk olarak spoiler: ilk olarak aksiyon sahnesi ile başlaması alışık olmadığımız için şaşırtıcı geldi
    genel olarak esprileri tarzı ile kendini sevdiren deadpool yapım şirketine de baya göndermede bulunuyor. Bu da filmdeki samimiyeti ön plana çıkarıyor. Alt yazı severim izlerim filmleri ama deadpool için dublajı da önerebilirim esprileri iyi uyarlamışlar. Beklentileri aşan filmin ikinci gelecek daha fazla geç kalmadan ilkini izleyin iyi seyirler.
    Mervan K.
    Mervan K.

25 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Küfür ve cinsellikten rahatsız olmayanlar için mükemmel bir film. Komedi ve aksiyon bir arada. Filmin ikincisini bekliyorum :)
    Uğur Ö.
    Uğur Ö.

23 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Başyapıt değil ama izlenmesi gereken bir film klasik süper kahraman filmi ancak biraz daha eğlenceli arkadaş ortamında kalabalık bir ev oturmasında izlenebilecek güzel bir yapıt
    Barış O.
    Barış O.

19 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Süper. civil war a bin basar bin basar izleyip görürseniz bana hak vereceksiniz film süper....................
    Fin D.
    Fin D.

19 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Bir kahraman bu kadarmi komik olur.. hep alistigimiz kucuk espirili kahramanlar ve herzaman saygili olanlar artik bu filmde yok. Deadpool resmen bu kahramanlara bir cizgi cekerek "artik piyasada ben varim" diyor. Bastan sonuna kadar guzel ve komik olan bir film.. umarim devami gelir..
    theyurdal
    theyurdal

19 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    güzel zevkli bir filim türkçe dublajı çok komik olmuş zaman geçirmek için izlenmesi gerekilen bir film 10 üz 7,6
    Deniz Akçadoğan
    Deniz Akçadoğan

18 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    ...Tim Miller’ın filmi jeneriği de dahil olmak üzere her dakikası Deadpool’un karakterine sadık. Onun sarkastik dünya görüşü, bir katil olmasına karşın kendini sevdirebileşi, çizgi romanlardaki gibi dördüncü duvarı yıkması, gerçekle kurgunun sınırlarını hiçe sayması ve elbette taşı gediğine koyan esprileri… Ki tiye alınan konular popüler kültürün her alanına yayılmış durumda ve bu bir geek için ölüp de Cennet’e gitmekten farksız. Deadpool’da, Taken serisinden Alien serisine, Robocop’tan Star Wars’a kadar pek çok filme gönderme var. Salt filmler değil, kişiler, film stüdyoları, tür klişeleri de nasibini alıyor Deadpool’un edepsizliğinden. Kaldı ki kişilere Ryan Reynolds’ın kendisi bile dahil...
    Emrah D.
    Emrah D.

11 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Tipik ABD sineması, bol efekt var başka bir şey yok, filmin başında zaten neler olabileceğini kestiriyorsunuz.
    zekücan A.
    zekücan A.

3 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    burdan site yöneticilerine sesleniyorum;herkese yorum yaptırmayın hocam şuraya Allah aşkına. Biri demiş yok kızımla gittim utandım, biri demiş yok sevgilimle gittim bilmem ne oldu. arkadaş izleyeceğiniz filmi önceden bi araştırın o zaman,konusu neymiş, ne anlatıyormuş, bodoslama gitmeyin o zaman,yaş sınırı olan film, süper kahraman olan film ve hatta Amerikan filmi !
    bel altı sahnelerden rahatsızlarmış mış mış, alla alla bunu diyende 25-30 yaşında adam! üstelik kime göre bel altı arkadaş, sizin ahlaki anlayışınıza göre mi çekilecek bütün filmler hem de Amerikada, hadi ordan hadiii..
    bu memleketin öğlen kuşağında yayınlanan programlar bu filmden daha bel altı bence, ya siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz ya da biz.. adamın uçmasına,kromdan yapılmış olmasına şaşırmıyon da küfürbazlığına mı şaşırıyon ?! arkadaşlar salyangoz satmayalım birbirimize, dünyadaki en küfürbaz milletlerin başında biz geliyoruz,küfür çeşitliliğimiz dünyada sayılı ve hep kutsal değerlere yönelik küfürler. bizden bahsediyoruz yaw, senden benden neye çamur atıyorsunuz ?
    yıllarca inek Şaban'ın ince küfürlerine gülmedik mi? Recep İvedik neyin sayesinde 6-7 milyon izlendi bu memlekette? hoş sorsan kimse izledim demez o ayrı bir konu (!), o yüzden bırakın bu işleri yaa komik oluyorsunuz artık !
    Filme gelirsek (ARTIK) bence olmuş, hem de çok güzel olmuş. hepsi birbirine benzeyen kahramanlar iyice sıktıydı artık, biri siyah giymiş biri mavi biri yeşil o kadar. değişik birini arıyodum ve evet bu adam değişik aga! spoiler: filmin izleneceğini nerde anladım biliyonuz mu: daha filmin başlarında takla atan aracın içerisindeyken "gazı kapattım mıydı lan" diyerek bunun derdine düşmesi, çok iyiydi ya, tam bizlik bir cümle, yarıldım gülmekten.!
    sadece senaryo biraz daha derin olabilirdi o kadar diyorum. Reynolds'da beklediğimin aksine şaşırttı beni, meğersem baya "pislik" bir adammış. X-men dünyasına yeni bir soluk getirebilir bu karakter.
    Kısacası izleyin, izlettirin..
    saygılar, iyi seyirler...
    TR-Ilker
    TR-Ilker

13 Nisan 2016 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi filmlerden birisiydi. Gerçekten çok eğlendim. Devam filmlerinin çıkmasını bekliyorum.