burdan site yöneticilerine sesleniyorum;herkese yorum yaptırmayın hocam şuraya Allah aşkına. Biri demiş yok kızımla gittim utandım, biri demiş yok sevgilimle gittim bilmem ne oldu. arkadaş izleyeceğiniz filmi önceden bi araştırın o zaman,konusu neymiş, ne anlatıyormuş, bodoslama gitmeyin o zaman,yaş sınırı olan film, süper kahraman olan film ve hatta Amerikan filmi !
bel altı sahnelerden rahatsızlarmış mış mış, alla alla bunu diyende 25-30 yaşında adam! üstelik kime göre bel altı arkadaş, sizin ahlaki anlayışınıza göre mi çekilecek bütün filmler hem de Amerikada, hadi ordan hadiii..
bu memleketin öğlen kuşağında yayınlanan programlar bu filmden daha bel altı bence, ya siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz ya da biz.. adamın uçmasına,kromdan yapılmış olmasına şaşırmıyon da küfürbazlığına mı şaşırıyon ?! arkadaşlar salyangoz satmayalım birbirimize, dünyadaki en küfürbaz milletlerin başında biz geliyoruz,küfür çeşitliliğimiz dünyada sayılı ve hep kutsal değerlere yönelik küfürler. bizden bahsediyoruz yaw, senden benden neye çamur atıyorsunuz ?
yıllarca inek Şaban'ın ince küfürlerine gülmedik mi? Recep İvedik neyin sayesinde 6-7 milyon izlendi bu memlekette? hoş sorsan kimse izledim demez o ayrı bir konu (!), o yüzden bırakın bu işleri yaa komik oluyorsunuz artık !
Filme gelirsek (ARTIK) bence olmuş, hem de çok güzel olmuş. hepsi birbirine benzeyen kahramanlar iyice sıktıydı artık, biri siyah giymiş biri mavi biri yeşil o kadar. değişik birini arıyodum ve evet bu adam değişik aga!
filmin izleneceğini nerde anladım biliyonuz mu: daha filmin başlarında takla atan aracın içerisindeyken "gazı kapattım mıydı lan" diyerek bunun derdine düşmesi, çok iyiydi ya, tam bizlik bir cümle, yarıldım gülmekten.!
sadece senaryo biraz daha derin olabilirdi o kadar diyorum. Reynolds'da beklediğimin aksine şaşırttı beni, meğersem baya "pislik" bir adammış. X-men dünyasına yeni bir soluk getirebilir bu karakter.
Kısacası izleyin, izlettirin..
saygılar, iyi seyirler...