Red
    3,8
    Red hakkında görüşlerin ?

dolunay946
    dolunay946

6 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    klişe bir konu,oldukça samimi bir hava,full performans...flmin başından sonuna kadar gülümsemeniz eksik olmayacak.uzun zamandır keyifli bir aksiyon filmi izlememiştim çok iyi geldi :)
    6OK
    6OK

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Filim güzel başlıyor, eğlenceli devam ediyor fakat ortasından itibaren belirgin düşüş var. Sonunu iyi bağlayamamışlar. Daha doğrusu klişe şeyler oluyor. BGüzel fırsat yakalnmış ama bence harcanmış.Yine de eğlenceli film. Ama aynı türde 'Knight and Day' çok daha iyi bir alternatif. 6/10
    Doğukan K.
    Doğukan K.

hoş bir filmi
    Menzil
    Menzil

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Harika bir filmdi, Bruce herzamanki gibi rolunu cok guzel yapmis herkese tavsiye ederim
    yagmur-197
    yagmur-197

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Konu açısından farklı bir film olmayabilir;lakin aksiyon açısından tatmin edici bir filmdi bana göre...En azından poflayarak izlemeyeceğinizden eminim..İzle ve unut filmler kategorisinde ama eğlenceli olanlarından:)haftasonu atıştırmalık diyorum ve 10/7 veriyorum selametle:)
    bruce-ismay
    bruce-ismay

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    eehh işte denilebilecek bir film. filmde iki şey çok sırıtıyor. birincisi amerikan casuslarına yapılan cila. işte biz ne kadar müthiş insanlar yetiştiririz mantığı. ikincisi ise abarttıklarının farkına varıp kendi filmleriyle adeta dalga geçmeleri. paranız ve vaktiniz çoksa izleyin.
    legend-is-back
    legend-is-back

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    izlerken bazen gulumseten bazen heyecanlandiran bir film .......6-10 sadece oyunculuk icin senaryo bilindik.....
    DerArzt
    DerArzt

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    İçersinde çok kaliteli espriler barındıran, eğlencelik bir film. Esprileri anlamayana ya da salt aksiyon için gidene hoş gelmediğini görmek şaşırtıcı değil. 8/10
    -alp-
    -alp-

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Hem ustaları bir ararada görmek hemde zevkli bir 2 saat geçirmek için kaçırılmayacak fırsat, Red.. Nede olsa hep bir araya gelemiyor böyle isimler...
    Chev
    Chev

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Çok klişe ve basit bir film. Hiçbir orjinalliği yok. Kadroya aldanmayın.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli bir DC Comics uyarlaması olmuş. Özellikle, John Malkovich li sahneler çok matrak.
    umansia106
    umansia106

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    bazen sinemaya gitmiş olmak içni gidersin sinemaya, bazen de özellikle bir film için.bu film de sinemaya gitmek için olanlardan diyebilirim. gidin izleyin eğlenin. ama daha fazlası yok.
    V-for-memetta
    V-for-memetta

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Açıkçası bu puanı almasına şaşırdım.Bu puanın ilerleyen günlerde daha da aşağı ineceğini sanıyorum.Sıcak Sıcak sıcağına verilen puanlar.Benim beklentilerimi tam olarak karşıladığını söyleyemem,bir fba ajanı ve onu temizlemeye çalışan bir üst düzey bürokrat.Çok daha özgün bir senaryo bekliyordum.(ben 7/10 verdim)Bruce wills filmleri seven arkadaşlar izleyebilir, Die Hard serisinin bu filmden kaç gömlek üstün daha rahat görürler.Saygılarımla...
    cannac88
    cannac88

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    bence o kadarda abartılacak bir filim değil ama kesinlikle sıkılmadan izliyebilirisiniz ben daha fazlasını bekliyordum
    manjack-2
    manjack-2

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Fragmanına baktım hiçte boş bir film diil arkadaslar.. herkesin büyük bir zevkle izleyebilecegini düsünüyorum..izledikten sonra da yorum yapcam..