giderek berbat ötesi hal alan bir seri...izleyiciyi enayi yerine koyan onları sömüren bir hollywood blockbuster serileri bunlar transformers gibi...yok işte erkek olursa e.j koyacakmışta bilmem ne...hadi ya bu ne bayatlık böyle...uzun uzun bakışmalar öpüşmeler yürümeler oturmalar bu nedir yahu...90 dakikalık film 135 dakika olmuş pes yani...hele o kurt bozması yokmu evlere şenlik...vay anasını kafa dağıtmak için girdim sakın anlamayın ki art niyetliyim ama daral geldi resmen...biliyodum kötü olduğunu ama bu kadarda beklemiyordum peş para etmez filme toplamda 22 lira bayıldım enayi ben ya!!!
tFilm ilk yarım sat düğün 1 saat sevişme son yarım saat doğum gereksiz diyaloglar gereksiz sahneler konu bütünlüğü sıfır. 2. part halinde yapmayıp tek film halinde sunsalardı burdaki bütün olayı ilk 5 dakkikada anlatırlardı...alın kendinizin veya tanıdığınızın düğün kasedeni izleyin... Daha eğlencelidir. Sevgilimin ısrarı üzerine gitmiştim ama siz olun uzak durun .. Filmde hiçbirşey yok sinema adına gereksiz sahnelerle uzatılmış tamamen ikinci part için hazırlanmış..
birakin sinema filmini, televizyon filmi bile olamaz. ancak bir dizi diyebilirim, haftaya yayinlanacak yeni bölümünü de sabirsizlikla hiç beklemiyorum!.. filmseverlere olmasa da ortaögretimlilere iyi seyirler...