tizep
3 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Bu filmi yerden yere vururdum. Ama gel gr ki konusu itibar ile blgesel bir ac olan Batmanl kzlarn intiharlar yada ldrlmelerini ulusal sinemamza aktarma amacn gden bir yapm olduu iin vazgetim. Yine de byle bir dramn iyi bir bte ve senaryo ile ekilmesi gerekirdi. Ynetmen filmi doal olarak ekme gayesi ilemi yoksa filme bte ayrmama gibi bir sebepden dolaym o blge insanndan oluan bir kadro kurmu. Bu da doal olarak izlediimizin bir film deil de sanki mizansen bir sahne ekiliyormu havas vermi. Byle canlandrma grsellii ile ekilen bir yapm maalesef inandrcln yitiriyor. Filmin iyi yan konusu ve Hasankeyfin grsel temasyd. Biz ne byle lmler ne de byle basit filmler grmek istemiyoruz...
vasat 10/2 o da konusu yüzünden.. yoksa 1 puan verirdim..bir filmin sonu bu kadar mı kötü biter.harcadığım vakite çok üzüldüm..daha güzel bir şekilde anlatılabilirdi konu..
ewet konu yeni değil ewet bu tarz şeyler çok yapılıdı ama yapılan yapıtlardan ders alınmadığı sürece bu tarz eserleri daha çokkk görcek gibiyiz onun için film güzel inşallah ders verir:/
nice sacma filme gitmektense(recep ivedik)gibi havar filmine gidip konusu olan filme gidip kanayan yaraları ve üstelik ülkemizin bir gerçeği olan konu işlenmiştir
Beğenmeyen arkadaşlarım sizi şiddetle kınıyorm.. izlemedim ama mutlaka izliiceem.ben istanbuldayım ama bu filmde anlatılan konunun tam içindeym..ne yazık ki bnmde sonum batmanda inthar edenlerin sonundan farksız.bu yuzden yaşadğmız ülkeyi daha iyi anlamak için izleyin.
neden sadece batman konu edilmiş burda.halbuki siz sadece doğu tarafını irdeliyordunuz biraz da batıya yönelin de ne tür iğrençliklerin ve zorbalıkların olduğunu görün...böyloe konularda nedense hep doğu tarafı konu ediliyor halbuki batı tarafı doğunun bin katı pislikle dolu umarım bu yazım senaryo yazarlarına ulaşır cevabını verirler benden bu kadar