3,7
Başka Semtin Çocukları hakkında görüşlerin ?
3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film çok sörükleyiciydi tam olarak istanbulda geçen hayatları anlatmakta.10/8
6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
onurhankicki arkadaşa ithafen! Bu ükede bildiğim kadarıyla esrarda kokainde exde yani anlayacağın bilimum uyuşturucu maddeleri her zaman alenen içilmiştir ve içilmeye de devam etmektedir. Ben liseyi okurken ex kullananlarla doluydu okul! Keza ortaokulda da vardı sigara saranlar! Ya bu ülkede yaşamıyorsun yada görmek istemiyorsun. İstanbulun bazı semtleri böyle işte herşey olur biter polis hep sonradan gelir çünkü bu semtler seçilmişlerdi. Her zaman olaylar çatışmalar ve bilimum şeyler olur. Askerlere gelince evet böyle askerler var ve sanırım senin çevrende hiç çatışma alanlarında askerlik yapmış,yanındaki asker arkadaşı ölmüş yani çatışmaların ortasında kalmış kimse yok galiba. Eğer ruhunda vahşetten zevk almak gibi bir duygu yoksa bu çatışmaları yaşamış insanların ne halde geldiklerini görmelisin. Çünkü onlar görüp görülebilecek bir çok şeyi yaşayıp geliyorlar ve belki hayatta bırakacakları izide tüm bu olanlar etkiliyor. Ve film bence gerçek anlamıyla güzeldi hayatta karşılığı olmayan hiçbir şey yoktu. Herşey yerli yerindeydi! Teşekkürler Başka Semtin Çocukları ekibi.
24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Çok karamsar bi yapısı olan, insanların sadece küçük ve kötü bi dünyaya hapsoldukları hissini veren biraz abartı biraz argo fazlalılığı olan bi film.. Filmde geçen mekanın özelliklerini taşıyan insnları, ve bu insanları saglam oynayan oyuncuları ile izlenebilir bi yapıt..
10 üzerinden 7.5
12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar filimi az önce izledim.. Benim yaklaşık 2 saatimi iyi geçirdi ve sıkılmadım izlerken..izlemek isteyen arkadaşlar hiç tereddütsüz izlesinler derim...
11 Mart 2010 tarihinde eklendi
İsmail hacıoğlu için izlenir..Sonu çok saçmaydı :( hayal kırıklığına uğrattı beni..
24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
varoş hayatına, gençliğine çok doğal ve güzel bir bakış. söylenemeyen ve artık olmadığı iddia edilen bir çok ayrımın da varlığının aslında ne kadar basit olduğunu ve halen sürdüğünü gösteren güzel bir film. özellikle genç oyuncuların performansları harika. kesinlikle tavsiye ediyorum bu filmi.
16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir filmdi...Favorilerimin arasına aldım.
9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Basarili bir film. Pisman olmadim. Ana temasi saglam. Gereksiz uzatmalar var ortalarda -gözüme carpan tek kusur. Ancak bi takim gercekleri gözler önüne seriyor diye düsünüyorum. Izlenir!
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Filme gittiğime pişman oldum.
Başka da bir şey yazasım gelmedi.
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bugün Türkiyeyi oluşturan halkların yıllardır nasıl birbirine
düşürüldüğünü,açlığı,sefaleti,kaderlerine terkedilmiş semtlerin çocuklarını,yani Türkiyenin sorunlarını; bir mahallede yaşananları merkeze alarak çok güzel anlatmış
23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Günümüzü çok iyi yansıtıyor. Ama maalesef ki güncel konularla ilgili yapılan filmler pek tutulmuyor. Küfür olayına gelince kim küfür etmiyo Allah aşkına ya. Bi de İsmail Hacıoğlu muhteşem yine.
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ızdırap08 arkadaşımın yorumuna katılıyorum..Filmde küfür var diyip çıkan arkadaşlara bir daha sinemaya gitmemelerini evde DVD izlemelerini tavsiye diyorum..Film bir kere geçtiği mekan ve kişilikler olarak küfürün normal sayılabileceği bir çevrede geçmekte o yüzden ben yadırgamadım. Çok gerçekçi ve çarpıcı sonuyla etkileyiciydi emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film gerçektende anlatımıyla, kurgusuyla ve final sahnesiyle çarpıcı... Çok yalın bir anlatımı var ve herşeyden olması gereken kadar kullanılmış. Bence izlenmesi gereken filmlerimizden
22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
uzun zamandan beri ilk defa bir film ilk 5 dakikasında kendisine inandırdı beni.Herşey kusursuz derecede gerçekçi Canan karakteri dışında.Bütün emeği geçenlere teşekkürler...10/10
28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
izlencek bi film dil sadece küfür varr yazıklar olsun böle film mi olurmuş... önüne gelen film çeviriyo... o kadar küfür kullanılıyo ki aklınıza gelmeyecek küfürler!...:@ filmin ortasında çıktık kardeşimle gitmiştim pisi pisine 20 tl den olduk... paranıza yazık etmeyin!