fbteam07
20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmler sinemada izlenmiyor genellikle. ne yalan söyliyeyim bende dvd sinden izledim ve izledikten sonra kendime keşke sinemada izleseydim dedim. ama iş işten geçmiş oluyor. böyle güzel filmlere sahip çıkamıyoruz. eskiden türk filmlerinin arasından cımbızla çekip çıkarırdık güzel filmleri artık bir sinemada beş türk filminin birden oynadığını görür olduk ki bu da kaliteyi bir hayli artırdı. her hafta bir veya iki film giriyor vizyona. türk filmlerine gidelim. sinemamıza sanatımıza sahip çıkalım derdimizi sanatla anlatmak en faydalısı olacaktır.
filmden iyi şeyler bekleyenler izlemesin derim,tavsiyelerle bu filmi izledim ama gördüm ki yersizmiş,hani çok da kötü değil ama bu filmden daha iyisini beklerdim..10/5.5
bir film ancak bu kadar etkileyici olabilir muhteşem bir film olmuş sayın Aydın Buluta bütün oyunculara ve tabiki müzikler içim cem yıldıza tebrikler konu okadar önemli bir kanayan yaraya parmak basmışsı izlerken düşünüyosunuz ve düşünürken köprüler kurmak varken niye duvarlar örülüyo diyorsunuz tabrikler aydın bulut ve emeği geçen herkes
İsmail Hacıoğlunu çok beğeniyorum.Kabadayı ve Gökten 3 elma düştü filmlerindede çok başarılıydı.Bu filminde vizyona girmesini bekliyorum.Fragmanını izledim.Umduğum gibi çıkmadı.Biraz daha iyi olabilirdi.Umarım film başarılıdır.Merakla bekliyoruz.
bugün Türkiyeyi oluşturan halkların yıllardır nasıl birbirine düşürüldüğünü,açlığı,sefaleti,kaderlerine terkedilmiş semtlerin çocuklarını,yani Türkiyenin sorunlarını; bir mahallede yaşananları merkeze alarak çok güzel anlatmış
izlencek bi film dil sadece küfür varr yazıklar olsun böle film mi olurmuş... önüne gelen film çeviriyo... o kadar küfür kullanılıyo ki aklınıza gelmeyecek küfürler!...:@ filmin ortasında çıktık kardeşimle gitmiştim pisi pisine 20 tl den olduk... paranıza yazık etmeyin!