gogola
11 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Aslında çok ağır ve önemli konular işlenmiş, seneryo güzel düşünülmüş. Oyunculuklar seneryoya göre daha hafif kalmasına rağmen İsmail Hacioğlu, Volga Sorgu ve Ertan Saban oyunculukları çok iyi, diğer roller bu üç oyuncuya göre daha düşük performans sergilemiş. Askerlik, mezhep ve psikolojik dramları başarılı şekilde kurgulamış. Sevginin önemini, insanlığın saptırılan inançları nasıl yeneceğini gösteren özgün ve kalitesi senaryosu, kurgu ve sahne bağlantıları açısından İzlenmesi gereken yerli bir yerli yapım.
Evet işlenmiş bir konu fakat senaryo güzel tasarlanmış. Katili farklı kişiler olarak düşünüyosunuz. Sanki dramdan çok polisiye yapılsa imiş daha güzel olabilirdi...
Burdaki arkadaşlarla çok sert bir fikir ayrılığına düşmüşüm açıkçası.Ben filmi beğenmedim.Bu konu bizim sinemamızda defalarca işlendi ve o kadar kabak tadı verdi ki anlatamam.Dramdan başka
Film gerçektende anlatımıyla, kurgusuyla ve final sahnesiyle çarpıcı... Çok yalın bir anlatımı var ve herşeyden olması gereken kadar kullanılmış. Bence izlenmesi gereken filmlerimizden
Günümüzü çok iyi yansıtıyor. Ama maalesef ki güncel konularla ilgili yapılan filmler pek tutulmuyor. Küfür olayına gelince kim küfür etmiyo Allah aşkına ya. Bi de İsmail Hacıoğlu muhteşem yine.
Basarili bir film. Pisman olmadim. Ana temasi saglam. Gereksiz uzatmalar var ortalarda -gözüme carpan tek kusur. Ancak bi takim gercekleri gözler önüne seriyor diye düsünüyorum. Izlenir!
Gayet güzel bir filmdi,ele aldığı kopnular gerçekten türkiyenin içinde olduğu durumu çok güzel yansıtıyor ve taşları yerine oturtunca bence sonlara doğru hiçte saçmalamayan bir film,aksine olabilecek hatta olan şeyler bunlar izlemeye değer tavsiye ederim...
filmden iyi şeyler bekleyenler izlemesin derim,tavsiyelerle bu filmi izledim ama gördüm ki yersizmiş,hani çok da kötü değil ama bu filmden daha iyisini beklerdim..10/5.5
Film sürükleyiciydi ama çok iyiydi diyemem. Çünkü halkların arasındaki çizgileri daha da belirginleştiren bir film bu. Bence milliyetçi küfürlerin olmaması gerekirdi. Doğuda çatışmaya giren her askerimizi tamamen psikolojisi bozuk kafayı yemiş gibi gösteriyorlar bunlar hiç de gerçeği yansıtmıyor. Biz maneviyatıyla yaşayan bir ülkeyiz ve farklılıklarımız bize renk katacak. Filmin sonunu da oldukça saçmaydı sırf iki final yapalım diye yazılmış bir son senaryosu. Yorumsuz sorgulamadan izlenilecekse güzel bir film izleyin derim.