selmayurdasavas
2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sonucta bu bi belgesel bu türü sevmeyenler elbette sıkılacalardır.Ama okyanus altını 3 boyutlu ızleek cok guzeldı.Ayrıca canlılar hakkında bılınmeyen bırcok seyı oğrenmıs oldum.Ama anlatım tarzı daha cok cocuklara yonelıktı o konuda uyarayım...
iyiki filme gitmişim evde çocuk dırdırından uyyamıyordum 1.5 saat güzel bi uyumuşum.Verdiğim paraya yazık oldu ama uykuya değerdi. Sadece 3d nin ne olduğunu merak edenler 15 dakka görüp çıksınlar.
Öncelikle beyazperdeye bana bu filmi izleme imkanı tanıdğı için teşekkür ederim..Filme gelince biraz uykumuzun geldiği doğru ama yinede okyanus dünyasını 3d izlemek zevkliydi..
sonuçta bu izlediğim belgesel düşüncesiyle gittim filme. doğal olarak olay örgüsü filan beklemedim. yine de bir kaplumbağanın yolculuğuna tanık olduk. bence 3D sayesinde film mühteşem bir deneyime dönüşmüş. kocaman bir akvaryumda gezer gibi. sırf bu yüzden izlenir. inanılmaz bir deneyim.