Çok kötü tamamen skandal derecesinde bir film..Nortondan ziyade De Nironun başarısızlığı üzerinde durulmalı..Artık bu tip rolleri oynamayı nasıl kabul ediyor ya da yönetmen teklif götürürken oyuncu performansı hakkında ne düşünüyor anlamak elde değil.Kesinlikle uzak durulması gerekilen bir film 2/10
Gece son seansa kadar böyle bi ikiliden büyük beklentiler içinde gittim. Ama son derece sıkıcı berbat bir film. Edwart Norton oyunculuğu ile debelenmiş ama çok ağır bilindik sonunu tahmin edebileceğiniz bir film. 15 20 dk aynı plan ve saçma uzun gereksiz muhabbetler.Bu film buikliye yakışmamış.
çok sıkıcı bir film. adı şantaj ama kendisi tam bir işkence. hem şantaj neresinde filmin, sonunda hemde çok basit yüzeysel. kötü, çok kötü. demekki edward norton ve robert de niro olsada yetmiyor bazen. hem norton neden okadar kötü konuşuyordu, ses tonu falan ezikçe. kötü film.
kadro ve filmin iyiligi arasındaki ters orantıdan ote... ayrıca soylenecekler: -filmin fragmanında ve turkce cevrımındekı santaj kelımesı ıle fılmın alakası yok. cok baska bır konu var fılmde. bence sıkıntı burda yoksa de niro-jovovich-norton oyunculuklarına diyecek yok. six feet under daki anne de gayet basarılı. ama belırttıgım gıbı fılmın konusu santaj degil. ters orantıya sebep bu buyuk hata duzeltılmelı bence.
uzun sure sonra filmi incelemeden sadece oyuncu kadrosuna bakarak bir filme gittim. cok buyuk bir hata yapmisim . inanilmaz sekilde berbat bir film. bosa para ve zaman harcamak istemiyosaniz , izlemeyin bu fimi . 2/10