2,4
Şantaj hakkında görüşlerin ?
23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Norton son filmlerinde berbat oynamaya devam ediyor de niro sanırım yönetmeni kıramadı konu ve gidişat çok sıkıcı film bir türlü sizi yakalamıyor şantaj desen filmin neresinde mila soyunmasada olurdu evde izleyin desem oda gereksiz .10/2
13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kadro çok iyi ama film ağır...
7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
oyunculuk çok iyi.kalanı vasat 5/10
19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmin vermek istediği mesaj güzeldi ama işleyiş çok sıkıcı ve beklenenin altındaydı.

5 puan
23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
saçma sapan, sıkıcı,izlerken 'Allahım ben ne günah işledim de burdayım' dedirten bir film!!!edward norton kurtarmaya çalışmış ama olmamış, yazık bu kadroya!
2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sinemada bu kadoryla izleyeceginız en berbat film kadroya bakıp aldanmayın arkadaslar
26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
berbat bir film gerçekten .verdiğim paraya yazık oldu.kesinlikle sinemada izlenilecek bir film değil.
24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
oyunculuk performansları dışında gerçekten insanı sıkan ve sinirini bozan bir film iki muhteşem aktörden daha güzel bir film beklenirdi, hayalkırıklığı, bu oyunculara 4 vereceğim aklımdan geçmezdi.Aslında ağır ve kaliteli bir konu derine inemeden eriyip gitmiş, konu derin film yüzeysel. Yazık olmuş.
21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Aldığı puan bence fazla. Normal bir Amerikan ajan filmi. Çok abartacak birşey yok. Inception, Avatar gibi filmlere göre tabi ki daha zayıf ama vakit kaybı değil, vizyondaki diğer filmlere göre oldukça iyi bir tercih olacaktır. Sıkılmadan izleyip, eğlenirsiniz, pişman olmazsınız ama tadı damağınızda kalmaz. Oyle bir film.
16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
inanılmaz derece sıkıcı,vermek istediği mesajı dahi doğru düzgün veremeyen bir film...
12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
kaliteli oyuncularla yabancı sitelerde puanıyla pohpohlanan yılın en rezalet filmlerinden biri. konunun sıkıcı ve kötü olması bir yana finalde çok kötü, paranıza yakın bence.
11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenen ve tavsiye eden sinema eleştirmenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Kadro mükemmel olabilir, konu da ilginç olabilir, ancak bir film bu kadar ağır tempo da bu kadar mı sıkıcı olur. Bir de buna üstelik filmin başından sonuna kadar Hristiyanlık propagandasını ekleyin. Sonuç fiyasko.
9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Böyle muhteşem kadrodan bu kadar kötü bir film çıkması gerçekten benim ve herkes için hayal kırıklığı olmuştur. Zaman ve para kaybı. Dvd si çıkınca izleyin inanın birşey kaybetmiş olmazsınız.
9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Edward nortonun oyunculuğu biraz abartılı.Sıkıcı ,açık sahne çok fazla ancak dini ve toplumsal açıdan ders verir nitelikte bir film.10/5
9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
incili hatmettik, film sayesinde:(( evet oyuncular çok iyi fakat film sinemadan çıkan herkesi sadece sinirlendirdi, üzdü...bekletimiz bu değildi..sinemada bulunan herkes belli bir IQ ünün üzerinde olmasına karşın, ne anlatılmak istendiğini kimsenin anlamadığını düşünüyorum, eşim ve benim yaşadığımı sizde yaşamayın,boşa paranızı ve zamanınızı harcamayın...