Serco-87
1 değerlendirme
9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.Kadroya aldanıp güzel bir filmdir diye düşündüm ama konusu ve amacı olmayan bir film.Film çok durağan sıkıcı ve karmaşık.Özellikle sonundan hiç bahsetmek istemiyorum ne yapmaya çalışmışlar anlamadım çünkü.Baştan sona çok kötü bir film.Hep ne zaman bi hareket olacak diye bekledim ama malesef hiç beklentilerimi karşılamadı.Filmin nerdeyse tamamı bi odada geçiyor zaten.Böylesine iyi oyuncularla bu filmi nasıl çekmişler ne amaçlamışlar anlamadım.Şiddetle tavsiyem benim yaptığım hatayı yapmayın ve bu filmi izlemeyin.Her şeye rağmen gidecek olanlara tavsiyem yanınızda bi de yastık götürün en azından rahat uyursunuz:)iyi seyirler diyeceğim ama mümkün değil:):):)
De Niro dedik, Norton dedik, Jovovich dedik filmi bağrımıza basıp gittik, ama umduğumuzu bulamadık. film aşırı durağan olduğu gibi konusuzda.kadroya aldanıp 2 saatınızı boşa harcamayın derim. 5/10
fragmanına göre çok sakin aksiyonsuz bir film fakat edward norton un 'ilk korku' filmini andırdı sanki bana. edward favori aktörlerimdenbekleyip göreceğiz.
``the score`` daki berbaerlikleri elestirmenlerce cok da tutulmayan (ki bence norton`un canlandirdigi spastik karakter gercekten basariliydi)ikilinin bu filmine guveniyorum. edward norton son donemde kendini geri plana cektiyse de bu filmle iste ben burdayim bir yere gitmedim diyecek ve bizim gonlumuzu yeniden fethedecek...gelse de izlesek...
muhteşem kadroların oynadığı fiyasko filmleri düşününce bu filme temkinli yaklaşıyorum. izleyip görmek lazım, olumlu olumsuz yorumlar için çok erken...