Köpek Dişi
    3,4
    Köpek Dişi hakkında görüşlerin ?

el-padrino
    el-padrino

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Hayatımda böyle saçma sapan bir filmle karşılaşmadım.Bu filmi izleyipte beğenen, hoşuna giden kişiler ya sosyoloji hocasıdır ya da felsefe.Filmde bir kere mesaj verme, insanları uyandırma, bilgi verme amaçlı hiçbir sahne yok.Film tamamen ruh hastası bir babanın eşininde desteğini alarak çocuklarını birer köpek yavrusu gibi yetiştirme çabasından ibaret.Baba kendini ailenin reisi köpek sanıyor.Çocuklarıda köpek yavrusu.Çocuklar 20 yaşına gelmişler bu vakte kadar anne ve babasından başka bir allah kulu görmemişler.Tamamen bir hayvan yetiştirme çabası yani.Sonuda rezalet, allah kahretsin giden zamanıma.Uzak durun.
    beck31
    beck31

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Enter The Void sonrası bir kez daha afalladım. Bana kalırsa yılın en kayda değer filmi bu ikisiydi. Ardından o astronomik izleyici rakamlarına ulaşan filmler gelebilir. Öncelikle inanılmaz özgün, kanırtıcı ve sorgulatıcı sahneleri mevcut. Biraz Haneke yi ve Trier in Idioterne sini hatırlattığı doğru. Fakat onların bir kademe önüne geçen bir zemini var. İnce düşünülmüş ve bu sayede çok önemli durumlar ve büyük sorunlara rahatlıkla enjekte edebileceğiniz çok yönlü bir senaryo. O rahatsız ediciliğinde yatan soruların, gerçekliği sorgulayışının izleyici üzerinde bıraktığı etki o kadar ilginç ki... Ne desem bilmiyorum, mutlaka izleyin. 9/10
    naked-soul
    naked-soul

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    mükemmel! baştan çıkarıcı! kışkırtıcı!yunan sinemasından soğuk duş etkisi bırakacak sürpriz bir yapım.filmin her karesi, her karakteri saatlerce tartışılabilecek derinliğe sahip.film bitince insan ister istemez kafasında bazı durumların muhakemesini yapıyor. korku nasıl da kudret sahibi olduğuna inandığınız şeye insanı bağımlı hale getiriyor. gücü elinde bulunduran ülkelerin(ya da siyasi partilerin) izlemiş oldukları stratejiler de buna benzer bir şey olsa gerek...9/10