Karete-ninja-samuray.. filmlerinden hiç hoşlanmayan birisi olarak bu filmi çok beğendim. Bazı klişeleri kırması çok iyi. Filmi izlerken sıkılmıyorsak ve bazı yerlerinde ahhhh diyosak işte budur hikaye...
Bundan uzun zaman önce izlediğim ve bende Mark Dacascos hayranlığını başlatan son derece özgün güzel bir film Samurayın Gözyaşları. Belki simdilerde kill bill gibi yapımlarla boy ölçüşemez. Ama yinede izlenmeye çok değer bir film olduğunu düşünüyorum. Ve Christophe Gans ile Mark Dacascosun yeni filmi RAHAN’ı sabırsızlıkla bekliyorum.İyi seyirler.
uzun zaman önce izlediğimde kurbanlarını öldürdükten sonra ağlayan katil görüntüsü çok ilginç ve farklı gelmişti bana, o yıllar için özgün ve farklı bir filmdi....
tek kelimeyle süper mark dacascos u çok yakından takip ediyorum dövüş tekniğiule ilgili bir sorun yok ama çok kötü filmlerde de oynamışlığı var am bu filmi iyi hak ettiği değere gelince herkes hak ettiği gibi yaşar
Ben Marc Dacassos u ilk kez bu filmde tanıdım. Gerçekten harika bir oyuncu ve dövüşçü olduğunu düşündüm. Film zaten mükemmeldi. Yani bir aksiyonda ancak bu kadar duygusal yoğunluk ve felsefe olabilirdi. Üstelik çekilidiği yıllar çok eskiolmasada günümüz tekniklerine yakın olması o zaman için benim filme olan haranlığımı arttırmıştı. Ksinlikle arşivlerde olması gereken bir film diye düşünüyorum.
Burada birde hayal kırıklığımı belirtmek istiyorum. Marc Dacassos'un ben bu film ile parlak bir kariyer yapabileceğini umuyordum. o ise bei tam anlamıyla hayal kırklığına uğrattı. Aksiyonu bol konusu önemsiz nekadar film varsa hepsinde başgösterdi nerdeyse. Halbuki uzak doğunun gizemi ve çekiciliğini çok güzel yansıtan bir oyuncuydu.
koyu bir mark dacascos hayranı ve copeira meraklısı biri olarak şunu diyebilirim ki gerek görsellik, gerek dövüş teknikleri, gerekse konusu bakımından mükemmel bir film.