Skyfall hakkında görüşlerin ?
13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
1962 yılında başlayan büyük maceranın 50. yılında Bond; yeniden doğan, olgun ama baştan başlayacak kadar azimli ve biraz da ihtiyatlı.
Hatırlayacağınız üzere Casino Royal’in konusu ilk Bond kitabıyla ilişkiliydi ve James’in iç dünyasına yer veriyordu. Quantum Of Solace bir öykü anlatıyordu ama çok ortalardaydı. Skyfall’da ise öykü en başa dönüyor ve klasiğin kapılarını yenileyerek açıyor. Duygusallığın yerini artık sadakat ve aile ilişkileri almış.
26 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Tüm serileri gibi harika bir filmdi. Konusu görselliği kurgusu aksiyonu her şeyi tam yerinde!!!
14 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Fetih 1453 e gitmiş bir izleyici iseniz buna da gitmelisiniz :)
Yerden yere vuranlara bir soru? Ron Howard felan mı sanıyorsunuz.
Gayet izlenebilecek bir film.
30 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Filmi gösterime girdiği ilk saatlerde, 26 Ekim Cuma akşamı saat 23.20 matinesinde, tam da filmin sonunda Bond'un ailesi ile özdeşim kurulan ülkede, İskoçya'da Glasgow-Merkez'de izledim...Son 20 yıldaki en iyi Bond filmi diyebilirim...Nasıl ki Robert Downey Jr./Jude Law ikilisi Sherlock Holmes ve Dr.Watson'u (Jeremy Brett/Edrward Hardwicke ikilisinin efsanevi ve muhteşem performanslarına rağmen 20.yy'da kaldıkları için) 21.yy'a taşıyorlarsa; Bond'da da ister Sean Connery, ister Roger Moore ister Pierce Brosnan diyelim, her bağlamda Bond'u-sahip olduğu temel değerlerden saptırmadan-AMA 21.yy'a her anlamda ayak uydurarak, özünden en az hasarla koparak çağa uyarlayan da Daniel Craig olacaktır.... Mutlaka izlenmes, DVD'sinin ve Adele'in dokunaklı soundtrack'inin alınması şart...selamlar.A.
21 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Bond serinin son filmiyle neden efsane olduğunu ispatlarcasına mükemmel !
30 Aralık 2015 tarihinde eklendi
çok güzel fragmanı biraz kötü hata fragmanında kötü olacak sandım ama film muhteşemdi
benim yorumum bence başyapıt puanım ise başyapıt