son dönem gençlik filmlerinin çok güzel bir örneği.oyuncular harika,rollerine süper oturuyorlar,sonra konu ilgi çekici ve aslında dikkate değer,her ne kadar dışarıdan yavanmış gibi gözükse de,alıntılar,espriler,göndermeler,hepsi yerli yerinde ve kaliteli.türü içerisinde değerlendirdiğimde bir eksiğini göremiyorum.çok sevimli ve hemencecik bitiveriyor zaten,sürükleyici.yalnız şunu belirtmeden edemeyeceğim;yanlış anlaşılmasını istemem,tabii ki bir filmi herkes beğenmek zorunda değildir,fakat bu tarz özellikle son dönem komedi filmlerini izlemenin bir şartı olduğunu düşünüyorum,o şart da en azından belli bir amerikan kültürü ve hatta genel kültür hakkında bilgi sahibi olmaktır bana göre.mesela dediğim gibi film boyunca sık sık alıntılar,göndermeler var,bunları anlayan,tanıyan izleyici çok daha beğenir,güler,eğlenir,yani filmin de hakkını vermiş olur,fakat oturup sadece "aaa komediymiş hemen atlayalım" denirse ve bu gibi espriler anlaşılmazsa filmin beğeni oranı da düşer diye düşünüyorum.bilmiyorum anlatabildim mi?örneğin bundan yaklaşık 10-15 sene önce gençlik komedilerinde böyle bir şarta ihtiyaç yoktu fakat artık var.en azından hakkını vererek izlemek ve yorumlamak lazım bir filmi her zaman.iyi ki izlemişim dedirten,tekrar tekrar izlense de sıkmayacak bir film.ortada bir cinsellik konusu,liseli gençler,çok sağlam bir senaryo var.bu son dönem lise filmlerinde senaryo çok çok önemli,junoda da görmüştük,yani iyi yazılırsa gerçekten yankı uyandırabiliyor.zaten easy a de özellikle amerikada oldukça beğenildi ve ses getirdi.emma stone müthiş,stanley tucci müthiş,ve diğerleri de harikalar.bu tarzı sevenler kesinlikle pişman olmayacaktır.akılda kalıcı çok sahne var bana göre.