4,2
Umut Işığım hakkında görüşlerin ?

17 Kasım 2013 tarihinde eklendi
benim keyif alamadığım ağır vasati bir film 6/10
24 Ocak 2021 tarihinde eklendi
DeNiro ve Jennifer Lawrance'in oyunculuğu bu filmi kurtarmış. Çok uçlarda bir konusu var. Aşka da bir de bu pencereden bakın demiş. İki delinin aşkı nasıl yaşanır gördük.
28 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Filmi izlemek için sabırsızca beklesem de maalesef film benim için hayal kırıklığı olmuştu. Yönetmenlik ve oyunculuk bence çok başarılı. Ama benim için film zorla izlediğim ve beğeniden uzak bir yapım oldu.
1 Ekim 2016 tarihinde eklendi
film belki çoğu kişiye sıkıcı gelebilir ama filmin içine girip biraz düşününce film zevkli gelecektir 10 üz 7.1
8 Eylül 2015 tarihinde eklendi
David O. Russell, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper ve üstad Robert De Niro bu dörtlü iki kez biraraya gelmiş. Bundan bir yıl sonra çekilen American Hustle filminde de bir kez daha biraraya geliyorlar. Jennifer Lawrence adına konuşmak gerekirse oynadığı filmler arasında oyunculuğunu en çok beğendiğim film oldu. Biraz psikopat olan karakter ona çok yakışmış. Diğer tarafta Bradley Cooper da bir o kadar psikopat bir karakterle karşımıza çıkıyor. Üstad Robert De Niro ise fazla rol almamış bu filmde. Ama oynadığı kısa bölümlerde bile hakkını vermiş rolün. Bu kadro bir araya gelince film biraz geri planda kalabiliyor. Çok kaliteli ve çok isim yapmış oyuncular. Bunun dışında çok mükemmel bir konusu yok ama biraz komik, biraz eğlenceli hafifte romantik bir film. Söylediğim gibi oyunculukların ağır bastığı bir film genel olarak. Bunun dışında komedi faktörünü güzel işlemişler. Kahkaha attırmıyor ama zeki espirileri ile yüzünüzü güldürüyor, olaylardaki insanların davranışları yüzünüzde bir tebessüm oluşturuyor. Genel olarak çok hareketli geçmeyen film ama hiç sıkmadan izlenebiliyor. Biraz aile içi bağlara değinen biraz aşk-sevgi üzerinden ilerleyen eğlenceli bir film. İyi seyirler... 7.5/10
15 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Beklediğimin üzerinde çıkan filmlerden biri Umut Işığım şöyle ki Jennifer Lawrence hem sevmem hem de oyunculuğunu hiç beğenmem ve filme dışardan baktığım zaman bana oldukça sıradan gözükmüştü o yüzden daha filmi izlemeden önce aklımda soru işaretleri belirdi ama filmi izledikten sonra boşuna ön yargılı davrandığımı filmin gayet başarılı bir film olduğu kanaatine vardım.Filmdeki başrol karakterler genel olarak deforme olmuş karakterler ve oyuncular gerçekten başarılı Jennifer Lawrence'a tam filmin ilk yarısında ısınır gibi oldum oyunculuğunu da beğendim ama ikinci yarı yine ona ve oyunculuğuna gıcık oldum ama Bradley Cooper vs. gerçekten sağlam performasnlar var filmde.Film nerdeyse baştan sona hiç sıkmadan kendini izlettiriyor aksine zaman zaman güldürüp hüzünlendiriyor film tam bir dram-komedi türü filmi,bence Juno filmi tadında bir film.Basit ve sıradan küçük olaycıklar olsa bile filmde bunlar özellikle sinemada da izlememin etkisiyle insanın üzerinde sıcacık bir etki bırakıyor.Filmde kullanılan müzik ve soundtrackler çok başarılı filmin etkileyicilik seviyesini iki katına çıkarmış.Genel olarak başarılı bir film,bence Oscar'a aday olabilecek kadar iyi bir film değil fakat başarılı ve özellikle dram-komedi türünde film sevenlerin izlenmesi gereken filmlerinden biri.

7/10
15 Şubat 2021 tarihinde eklendi
iki deli (anormal) insanın aşk hikayesi.. Ara ara durağan.. Bu kadrodan daha iyi film beklerdim genede
6 Aralık 2013 tarihinde eklendi
filmden sürpriz beklemeyin zaten böyle bir iddiası da yok ama diyaloga dayalı başlasa da keyifli sürüyor, zaman kaybı değil. farklı bir yaklaşım tarzı, psikolojik sorunlar yaşamış, travmalar atlatmış iki insanın hayatının birleşmesi etkileyici oyunculuklarla sergileniyor.
19 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Ana karakteri tanıtarak başlayan film başlarda sakin gitse de ilerleyen sahneler izleyiciye merak uyandırarak içine alıyor açıkçası. Başlangıçta Pat'ın yaptığı saçmalıklara sinirinizi bozsa da [ Bir ara filmi kapatmayı düşünmedi değilim.:) ] daha sonra Tiffany'nin ortaya çıkışıyla yaşanan güzel gelişmelerle karakterleri benimsiyor ve sonuna kadarda ne yapacaklar düşüncesiyle izliyorsunuz. Yönetmen güzel bir iş çıkarmış oyunculuklar tam yerinde izlenesi film olmuş. Klasik romantik filmlerden sıkılanlar farklı arayışta olanlar için iyi bir alternatif diyebilirim.
Filmde en sevdiğim sahnelerden biri ise dans yarışmasından alınan düşük puana rağmen büyük bir sevinç gösterisiydi :) İddia sonucu yaşanan bu sevinç İnsanın mutluluğu kendi sınırları içerisinde yaşananlara bağlanışı.
3 Mart 2013 tarihinde eklendi
Adamın kızla aşk yaşayacağının kızın filme dahil olduğu anda tahmin edilebilmesi bakımından sürprizlerden uzak bir senaryo olsa da, ilişkinin başlamasına kadar geçen sürenin çoğu romantik filmle kıyaslanınca farklı ve ilginç olduğunu söyleyebilirim.. Ayrıca bradley abim çok hoş.