4,2
Umut Işığım hakkında görüşlerin ?

4 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Film güzel sıcak içine çekiyor seyirciyi
Sadece 2 şey eksikti.
Son sahnede eski eşinin kulağına ne söyledi büyük ihtimal olumsuz şeyler ama bunu seyirciye göstermeli idi kıza anlatırken.
Bir de mutluluk çok kısa sürdü film mutllu sondan sonra 30 saniye içinde bitti
6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence'in birbirlerine ve oynadıkları karakterlere bu kadar yakışacağını tahmin edemezdim. filmi izlerken bu kadar eğleneceğimi hiç düşünmemiştim, önceden izlemediğim için pişmanım. bitirir bitirmez başa alıp tekrar izledim bence kusursuzdu, eğlenceliydi, umut vericiydi ve oldukça duygusaldı.
27 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Silver Linings Playbook mükemmel bir film izlemesini tavsiye ederim.2012 yılının en iyi er Lawrence bu filmde olağanüstü oynayarak Oscar'ı sonuna kadar hakketmiş.Bradley Cooper,Robert DeNiro ve Jacki Weaver'da çok iyi oynayarak Oscar adaylıkları almış sadece oyunculukları değil kurgusu,her ne kadar bazı yerlerde klişe olsada senaryosu,yönetimi ve Danny Elfman'ın yaptığı müzikleri mükemmel.Yönetmen David O. Russell The Fighter filminden sonra yine çok iyi bir film ortaya çıkarmış.Aldığı Oscar ödülünü ve adaylıklarını hakkettiğini düşünüer Lawrence Oscar ödülünü kesinlikle hak ederek aldı.Emmanuelle Riva ve Jessica Chastain'den daha iyi oynamıştı.Mükemmel bir film.10/10
9 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir filmdi. Zaten jenifer Lawrence'ın olduğu her film Güzeldir. Izlemenizi tavsiye edrim. Konuya gelirsek bana göre 2 yalnız kişinin birbirlerini tamamlamasını anlatıyor.
22 Ocak 2013 tarihinde eklendi
spoiler:
oyunculuk perforrmansları dışında film hiçbir özelliği ile tatmin edici değil.