iatros
10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim ama bu yorumlardan sonra gidecem kesin.Merak ettim.Ancak bi noktaya değinmek istiyorum.Bu sayfaları bu filmleri türkçeye çeviren kişiler okur mu bilmem ama böyle alakasız türkçeye çevirmeyin ne olur.Hele bunun gibi komik bir şekilde.Gece ve gündüz olarak çevrilmiş ama her ne kadar ingilizcesinin okunuşu aynı olsa da knight gece demek değil sövalye demek.Şunlara azıcık dikkat etseniz ne olur.Filmden soğuyorum vallaha.Bu filmdeki çevirme olayı söyle cereyan etmiş kesin.Abi yeni bi film geldi çevirsene şunu hadi afiş hazırlayacaz.Ha tamam.Adı ne?Nayt end dey.Gece ve gündüz demek o.Hazırla afişi.Transformers: Revenge of the Fallen filminde de bunun gibi bi olay var.Türkçesi ise Transformers: Yenilenlerin İntikamı.Bunlar bire bir çevrilmeye çalışılıp tamamen rezaletle sonlanan film çevirileri.Filmi izlemeden direk isminden çevrilmeye çalışılmış ve sonuç hüsran.Filmde Fallen adı Optimus Prime gibi bir robot.Özel isim yani.Adamlar bunu yenilenler diye direkt çevirmiş.Rica ediyorum az özen gösterin şunlara.Bir de hiç alakasız çeviriler var ki onlara yazacak lafım yok.Saygılar.İyi seyirler...
neteheye katılmakla beraber bi kaç kelamda ben edeyim herkes harika müthiş diyo ama acaba bu filmdeki sahnelerin büyük bi çoğunluğu zaten bundan önceki standart aksiyon filmlerinde bulunmakta çok standart ve klişe bide aksiyon filmi diye 8-10 kez başları belaya giriyo ama biz sadece 2-3 ünden nası kaçabildiklerini anlayabiliyoruz sahne kararıyo yeniden geldiğinde kurtulmuşlar bu sizi hiçmi rahatsız etmedi Allah aşkına
Kesinlikle mükemmel bir filmdi.Bir kere iki büyük oyuncuda birbirlerine gerçekten çok yakışmılar.filmin konusu, özellikle sahneler insanı oldukça heyecanlandırmayı başarıyor.Filmin İspanyada geçtiği sahneler harikaydı.İspanyaya bayıldım ayrıca.Filmin ilk yarısının sonlarına doğru Cameron Diazın hareketlerine çok güldüm.Kesinlikle herkese Gece ve Gündüz filmini tavsiye ediyorum.Aylardır merakla beklediğim bir filmdi ben umduğumu fazlasıyla buldum.10/9
Çok çok çoook beğendim. İnanılmaz eğlenceliydi. Hem güldüm hem gerildim hem hüzünlendim, çok başarılıydı. Toma bir kez daha hayran kaldım. Cam de çok iyiydi. Aklımdan çıkmıyor filmin sahneleri. Kesinlikle gidin pişman olmazsınız. 10/10.
Çarlinin Meleklerinden bir oyuncu + bir sahil + bir bikini, Görevimiz Tehlikeden bir oyuncu + birden çok gülümseyiş + bol aksiyon alınmış. Ama sonuçta iyi bir film olamamış.
filmle ilgili 4 fragman geldi hepsi de birbirinden güzeldi. bu tarz mr and mrs smith ve true liars gibi flmlerden güzel olmasını bekliyorum. bakalım nasıl çıkacak. yalnız filmin ismini ve vizyona giriş tarihini beğenmedim. toy story ile twilight arasında vizyona sokacaklar. umarım arada kaynamaz.