alpatis16
24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bir kere çeviride kelime oyunu var. 'knight' kelimesiyle hem silahşör manası verilmiş hem de okunuşu 'night' ile aynı olduğundan, gece manası verilmiş, çünkü ana karakterlerin kişiliklerinin 'gece ile gündüz' gibi farklılığına gönderme yapmışlar...
Filmi izledim ve çok eğlenceli buldum. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevgilinizle rahatça izleyip eğleneceğiniz güzel Aksiyon-Komedi. Tom Cruise ve Cameron Diaz zaten sempatik karakterler. Her ikisi bir filmde olursa kesinlikle sinemada izleyin. Film sinemada izlenir.
Bayağı eğlenceli, güzel bir film olmuş. Şu an sinemalardaki izlenebilecek tek film. 8.5/10 1.5 puanı da Cameron Diazın çirkin el ve ayaklarından kesiyorum :D
Tam beklediğimiz gibi,Charlies Angels ve Mission Impossible karışımı,yer yer güldüren,çekimleri gayet başarılı olan,klasik 1 pop-corn filmi.Finali de fena değil ayrıca.Camerun Diaz hala oldukça güzel.Sinemada seyredildiğinde we çok büyük bir beklenti ile gidilmediğinde oldukça iyi wakit geçirebileceğinizi söyleyebilirim,8/10
aksiyon ve komediyi birlestirdiler baya guzel oldu cameron ve tom guzel oynamıslar hele fılmmın fınalıne koptum gulmekten ilaç verip uyandıgında nerde oldugunu hatırlamamaları baya komık olmus
romantik aksiyon komedi bir film oyuncular hakkını vermiş ve seyirciyi bıktırmamış. ama klasik amerikan kovalama filmlerini andıran ama hiç sıkmadan izleyebilinen bir film tatlı bir film diyebilirim