Demirtas
2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bol aksiyon ve komedi. Eğlenceli ve sürükleyici bir film. Belki içi boş ama güzel zaman geçirten bir film. Yalnız oldum olası C. Diazı sevmem. Bu filmdede hiç olmamış.
james mangold oldukça dikkat çekici bir yönetmen.onun kadar bir sürü tür arasında gezinen ve bu denemelerinin hemen hepsinde de kaliteye ve başarıya ulaşabilen yönetmen sayısı azdır herhalde.sadece son dönem filmlerine bile baktığınızda yönetmenin westernden biyografiye,gerilimden drama başlıca türlerin ses getirmiş örneklerinden bazılarını sunmuş olduğunu görebilirsiniz.bu sefer de yine bunların dışında apayrı bir tür olan komedi macera ya da daha da fazla daraltırsak 'yazlık popcorn filmi' diyebileceğimiz bir tarzla karşımıza çıkıyor.dediğim gibi tek yapmanız gereken salona gidip eğlenmek.cruise ve diazın çarpıcı uyumu kesinlikle önemli.ikisi de o kadar zevk alarak ve isteyerek yapmışlar ki işini.bazı filmlerde oyuncuların bu tavrı daha ilk sahneden bariz biçimde belli olur ve doğal olarak biz seyircileri de olumlu yönde etkiler.komedi-aksiyon kelimeleri zaten filmi anlatmaya yettiği için çok da ayrıntıya girmeye lüzum yok.klasik bir yaz filmi.çok şey beklemeden,zevkine gidin.memnun kalacaksınız.
komedi-aksyion çok gsel harmanlanmş gsel bir film..cameron diaz ve tom cruise da gayet ii oynamş verdiğinz paraya değer...ama bi başyapıt deil tabikii..
açıkçası beklediğimden daha iyi çıktı.cruise-diaz kimyası gayet iyi birbirlerine hep yakıştırmışımdır.film boyunca tempolu,komedi dozu da yerinde bir film izledim.hoş vakit geçirmek için iyi bir seçim
action filminde nefesim kesilmeli (speed,die hard, ısland vs.)bu filmdede action sahneleri var ancak başlangıcta 15 dk. hareket yoktu.hareket sahneleri dışında cok durağan oda 4-5 action sahnesi var.senaryo klişe.AMA tom cruise un oyunculuğu tam puan.sırf bunun için seyredilebilir.ki tom hayranıda değilim.karakter gercekten farklı olmuş.10/7
Boş bir vakitte izlenebilecek seyirlik bir film,sinemaya gitmeye gerek yok vcdsini bekleyin derim,ben sinemada izledim ama değmez bence.. tom cruise ve cameron diazı izlemek keyifliydi yinede;)