Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2,7

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

16 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Buram buram militarizm ve milliyetçilik kokan bu pespaye filmi ciddiye alıp,şurası şöyle,burası böyle diye incelemeye bile gerek yok.Ancak sinirlerine hakim olanlar filmin sonunu getirebilir.
nskmourinho
nskmourinho

7 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Bu kadar yaratclktan uzak ve klie bir film beklemiyordum akas.Yer yer yine abd ordusu reklamna dnen neredeyse her sz binlerce kez duyduumuz ok baarsz bir aksiyon filmi 2/10
ebuci
ebuci

18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bugun kosa kosa gittim izledim filmi. Gorsel efekt falan guzel de artik doyduk bunlara bence. VFXin kralini bile yapsalar, senaryo olmadigi surece, yaratici yonetmenlik olmadigi surece bes para etmez. O kadar aksiyon dolu sahne ve gurultu varken, ben esnemeye ve sinemadan cikmayi dusunmeye basladim. Bu kadar klise olmaz arkadas. 2 tane efektci tanidigi olan film yapar oldu bu gunlerde.
blackboard
blackboard

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
Pek fazla yorum yapmam burada ama bir çok arkadaşında belirttiği gibi hayal kırıklığı oldu benim içinde toplamda 3 uzaylıyı yakından gördüm oyuncuların performansı vasat.
Uzaylılar dünyayı istila ediyor bir tanesini yaralı ele geçir sonra hadi içine bakalım de ama içine bakan veteriner olsun :S