delidervis
13 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmden şuan çıktım ve kelimenin tam anlamıyla rezalet. Fragmanda ne gördüyseniz görsel olarak o. Hiç ama hiç birsey yok. Bu filme vasat bile demiyorum zira vasat bile bunun yanında iyi kalır...
bu tür filmlerin iyi örneklerinden biridir inşallah. fragman dan öyle olduğuna dair bir hisse kapılıyor insan ama yinede şüpheliyim dua ederek gidecem.....
gerçekten son zamanlarda çok başarısız filmlerden sonra bu turu cok seven bırı olarak ıyıce sogumusken ozellıkle skylıne yok artık dedırttı bu fılmın fragmanı gozume carptı gercekten ıyı bır fılme benzıyor bekleyıp gorucez
2010 uzaylı istilası olan "skyline" dan sonra bu tür istila filmlerine uzak duruyorum(aslında en sevidiğim türdür) ancak bu filmlden çok umutluyum hem efekleri hemde oyuncularından çok şey bekliyorum. umarım beklenenleri karşılar
Fragman dan etkilenmedim degil.Ancak hep uzaylıların bizi işgal ettikleri senaryosu değişmeli diye düsünüyorum.Avatar buna iyi bi baslangıc oldu.Belki de Uzaylı dediklerimiz o kadar gelismis canlılar deillerdir.Belkide magaradalarda yasıyan ilkel canlılardır...neyse.. film yine de iyi bi filme benziyor :D