valla tabiki aileyle izlenecek kadar rahat bir film değil. souçta birbirne aşık ola iki insan anlatılıyo bana açıklık makul geldi ama sizin için nasıl olur bilmem
5-6 puanlik bir film. Ana karakteri benimsediğiniz ölçüde doğru orantılı olarak etkilenebilirsiniz. Ama konu basit olaylar çok ordan burdan olmuş, tabi aynı zamanda trajik bir konuya dayanıyor,bizzat bu trajedik olayı yaşamış coğrafya da daha etkili bir film olarak karşılanacağından eminim. Yani sonuc olarak bölgesel ve ülke sınırları içindeki insanlara hitab ediyor. Robert Pattinson da ambalajı olmuş
adamlar işi biliyor.kesinlikle düzmece olduğuna inandığımız bi olayla ilgili öyle bi film yapıyorlarki sonuçta kendilerini acındırmayı başarıyorlar.film olarak durağan olmasına rağmen başarılı sayılır ama esas amacı gerçekleştirmek konusunda çok daha başarılı.final sahnesinde neye inanırsanız inanın duygulanmamak elde değil.
son dönemde izlediğim en güzel filmdi.hiç ametikan işi gibi durmuyordu daha çok avrupa sinemasının filmlerine benzemiş.senaryo ve oyunculuk süperdi.özellik küçük kız kardeş bir harikaydı.insanların bireysel acıları çok güzel yansıtılmıştı.11 eylül olayına ilk defa terör,komplo teorileri veya amerikan siyaseti dışında tek bir insanın gözünden gördüm,yaşananın gerçekten çok içler acısı olduğuna daha iyi anlıyorsunuz.