martinscorsese
1 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Filmi ilk vizyon tarihinde sinema da izlemiştim, yıllar sonra tekrar izledim aynı etkiyi tekrar verdi. Karakterler biraz abartılı yazılmış ama duyguları içinizde hissediyorsunuz. Final ekstra güzel. :(
Ay yorumlara aldanıp izledim. Melankolik depresif bi adamın dümdüz bi aşk hikayesi işlenmiş o aşkta da size geçecek hiç bişey yok duygu yok his yok aile dramı var küçük kardeşle ilişkisi çok güzeldi ama bu kadar yani. Hele o final ne alakaaaa Allah aşkına o final ne alaka Allahım yorumlarda sürpriz final demişlerdi bende beklentiyle izledim ya 11 eylül ne alaka Allah aşkına üff bomboş bi film Pattinsonın hatrına izlenir başka da bi marifeti yok
Çok kötü bir aşk filmi.Filmde aşk varmıydı bence kesinlikle yoktu.Anca kavga eden,sorunlu aileleri ve berbat yaşamları.sonunu da artık gına getiren bağlamasıyla asla önermeyeceğim vakit kaybı filmlerden
İzlemeden evvel bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim özellikle sonuyla ciddi şekilde hüzünlendiriyor insanı ve böyle bir değişik oluyorsunuz şahsen ben öyle oldum kolay kolay film beğenmeyen biri olarak tabi! Oyunculuklar çok güçlüydü başta pierce brosnan olmak üzere tabi onun yaşlandığını görmek üzücü olsa da ..Bence iyiydi dram,romantizm hepsinden vardı 8/10
Beni hiç etkilemeyen bir film oldu. Hatta filmden aklımda kalan pek birşeyde yok. Sadece finali etkileyiciydi diyebilirim ama buda filmi ortalamanın üzereine çıkaramamış.
son zamanlarda fenomen haline gelen alacakaranlıkın edwardı başrolde oynuyor, ismini duymaktan gına geldiği için hem çok beğenilen bu film serisinden hem de oyuncularından midem bulanmaya başlamıştı. robert pattinsonu görünce filme yaklaşımım soğuk olmuştu fakat arkadaşım izlemeye başlayınca ona eşlik etmekten kendimi alamadım.gerçekten de fena film değildi, bittikten sonra etkisini öyle aman aman hissettirmese de bence ilgiyi hakediyor. biraz ağır ama kesinlikle izleyiciyi yormayan bir temposu var. beğenmedim desem yalan olur7/10
Robert Pattinsonın Alacakaranlık komedilerinin dışında gerçekten oyunculuğunu görmek istiyorsanız bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum.Hiç bu kadar etkileyici bir rol koyacağını tahmin etmemiştim açıkçası,genel olarak filmi ve etkileyici sonunu beğendim.7/10
başta inatla başlayan sonra aşkımsı bir havaya bürünmek isteyen bir film var karşımızda. kendi halkına 11 eylülü yıllar öncesinden planlayıp uygulayan ve suçu kendi kuklaları olan fakat müslümanlıktan bihaber ladin ve tayfasına atan abdnin psikolojisi düzelmemiş bir yönetmeninden vasat bir film izleyeceksiniz.
geçende vcdsini alıp izledim. gerçekten vasat altı bir film. çok fazla zamanı olanlar izleyebilir. Aşk kesinlikle yok, türüne romantik dram denmiş, sadece Dram diyebiliriz, aile sorunları ağırlıklı, sonunuda klişe biryere bağlamışlar. Kısaca robert Pattinson hayranı olanların katlanabileceği bir film olabilir. film aldıgı değerlendirmeyide hak etmiş doğrusu. ama benim için avaraj bir filmdi 5/5
film başından sonuna kdr klişelerle dolu, aşkları, erkek karakterin babası ile durumu, abisinin ölümünün kendinde ve kardeşinde yarattığı travma vari durum, bunlar filmden bunalmama sebep olurken son 10 dakikada turnayı gözünden vuruyor film ve boğazınız düğümleniyor ..8/10 ..***..