odinhan
1.029 değerlendirmeler
2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Usual suspects tadinda dili haricinde her yönü artilarla dolu , bir iki ufak hata disinda gerilim dolu merakla izlenebilecek kaliteli bir katil kim filmi..
Beklediğimden çok daha iyi çıkan başarılı bir avrupa filmi,eminim bu film Hollywood filmi olsaydı buralar da yorum patlaması olurdu ama avrupa filmi diye maalesef fazla gizem-gerilim sevenler için kaçırılmaması gereken bir film,baştan sona izleyeni merak içinde bırakıyor,izlerken biliyor insan finalin şaşırtıcı olacağını fakat filmin sonu gerçekten şaşırtıyor hatta bir kere değil birkaç defa izleyeni ters köşe üstüne ters köşe yapı baştan sona sürükleyici diyebilirim aslında filmin sonuna kadar film adeta bir puzzle yavaş yavaş o puzzle parçaları yerine oturuyor ve filmin sonlarına doğru filmin temposu da izleyeni şaşırtma oranı da tavan yapıo ve kurgu anlamında gerçekten kaliteli bir yapım,film tam bitti diyorsunuz film yeniden izleyeni ters köşe yapıyor gerçekten ilginç ve farklı bir luklar iyi diyebilirim,filmde etkileyici bir müzik veya soundtrack olduğunu hatırlamıyorum bu da filmin dram bakımından biraz eksik kalmasına neden olmuş.Film etkileyicilik ve dram bakımından biraz zayıf olduğu için yani bence film tamamen seyirciyi şaşırtmak üzerine yapılmış bir film o yüzden dram bakımından biraz zayf kalmış.Son olarak Loft kaliteli ve şaşırtıcı filmleri sevenler için kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
konu klıse bır gerılım fılmınden alıntı gıbıydı..ama ıslenıs ve goruntu kalıtesı yuksekti.fakat fılm tek bır konu uzerınden gıdıyor..110 dk bu fılm ıcın cok uzun..konunun akıcılıgı kesılıyor bazı yerlerde.ozellıkle fınal uzun tutulmus..daha net ve basıt olmalıydı? sona dogru karıstırıldı fınal..yanı farklı bır son olmasını ıstemısler bellıkı ama gereksız ayrıntı olmus?? ozellıkle luc denen vefalı koca neden boyle bırsey yaptı?ben hala anlamadım..ama ızlenebılır.ılk defa belcıka fılmı ızledım.hollywoodvari olmus ama ıyıydı..7 verdım.
barlasturana katılıyorum boş vakit eleştirin çok komikti.bende yazmışım ama kasdedilen şöyle birşey: bir filmi heyecanla takıp büyük bir beklentiyle seyretmek, birde bir işle uğraşırken göz ucuyla bakıp seyretmek var boş vakit derken bunu demek istedim ama ne yalan söyleyim senin söylediğin daha mantıklı geliyor kulağa :)
Orta yaşlı bir gurup erkeğin kaçamaklarını yaptığı bir dairede buldukları bir cesetle birbirlerini sorgulamaları, ilginç komplo teorileri ve birbirlerini tanıdıklarını düşünen beş arkadaşın ortaya çıkan sırlarla aslında hiçbirinin birbirini tanımadıklarını anladıkları süpriz sonu ve hiç düşmeyen temposuyla oldukça kaliteli bir yapım. 10/7,5
Kendinizi vererek izler, filmin içine girebilirseniz keyifle izleyebileceğiniz, sürükleyici bir yapım. Psikolojik, gerilim tarzında olduğu için aksiyonseverleri biraz sıkabilir. Benim notum: 7/10
avrupa yapımı fılm olmasına ragmen gayet basarılı bır senaryo fılmın sonuna kadar gızemı devam edıyor zamanın nasıl gectıgını analmıyorsunuz sızde oyundakı puzzlea dahıl olup fılmı cozmeye calısıyorsunuz gızem ve gerılım fılmı sevenler kacırmasın derım...
film çok güzeldi. Merakımı sonuna kadar gideremedim katil konunusunda.Film ayrıca baya sürükleyici. Hiç duraksamıyor,filmden kopmuyorsun.İZlenmeli mmutlaka.9/10 puan verdim.