Coen ler bir kez daha şaşırtmadan hayran bıraktırıyorlar kendilerine. Sıkmayan ve kesinlikle belli bir düzeyin üstünde olduğunu hissettiren ilerleyiş, kurgusu, atmosferi ve oyunculuklarıyla oldukça başarılı. Hailee Steinfeld için harika bir çıkış, Jeff Bridges muhteşem, Matt Damon tatlı. Sürükleyici ve kusursuz olmasa da izlenilmeyi fazlasıyla hak ediyor. 8/10
Küçük kız inanılmazdı. Filmden en çok onun replikleri aklımda kaldı. Resmen bayıldım sergilediği oyunculuğa. Gerçekte de 14 yaşında olduğunu öğrenince kendisine duyduğum hayranlık pekişmiş oldu. Onun dışında Jeff Bridgesin film boyunca lafları ağzında geveleyerek yamuk yumuk çıkarması insanı sinir küpü ediyor. Tabii bu durumun, rolünün ta kendisi olduğunu söyleyelim ki onun da ne kadar başarılı olduğu anlaşılsın. Özellikle western sevmeyenler izlesin. coen kardeşler bu türü herkese sevdirmek babında iyi bir iş çıkarmışlar.