Sevdiklerini Öldür
    3,6
    Sevdiklerini Öldür hakkında görüşlerin ?

Erkan Kahya
    Erkan Kahya

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

1 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Böyle bir konuyu ele almak çok ciddi cesaret isterdi her halde. Bir yönetmen çıplaklığı cinselliği, duyguyu, özgürlüğü, isyanı, aykılığı ve tabi ki eş cinselliği bu kadar mı iyi ve dozunda işleyebilirdi sorusunu hemen akla geliyor. 2013 yılı boyunca izlediğimiz hiper gişeler yapan filmlerin ciddi anlamda artık ne kadar bayatladığını apaçık kanıtlayan başarılı ve övgüleri sonuna kadar hak eden bir yapım.

Zaman zaman karakterleri çok ağdalı bulsam da böyle bir dönemi başlatan kahramanlar için bu kadarı da olur diye düşünüyorum.

Daniel ile ilgili söylenecek söz bulamıyorum. Bu film ile ciddi anlamda kafamda ki bir çok şeyi değiştirdiğini üstüne basa basa söylemekten çekinmiyorum.

Tavsiyemdir mutlaka izlenmeli.
    Muratcan Ö.
    Muratcan Ö.

12 Eylül 2013 tarihinde eklendi
    yine daniel radcliffe'den muhteşem bir film df
    fasulyedensinema
    fasulyedensinema

9 Mart 2014 tarihinde eklendi
    Hani bazen çok samimi olmadığınız bi arkadaş ortamında sıkışıp kalırsınız ve konuşulanlardan hiç bi şey anlamazsınız. İlgilenip müdahil olmaya çalışırsınız ama aslında tüm muhabbetler kendi aralarındadır ve hiç bi b*k anlamazsınız, sonra içlerinden biri lütfedip konuyu açıklar. Hah ildiniz değil mi o durumu. Film de 100 dakika boyunca bende bu etkiyi yarattı.Daha güzel işlenebilecek bi biyografiyken gizemli olmak namına sıkıcılık sınırına kaydırılmış.
    Nurten G.
    Nurten G.

4 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    Bu Film Mükemmel Ötesi.
    Herkes izlemeli Allen Ginsberg 'in söyleyişleri
    Lucien Carr'ın coolluģu.
    William'ın hayal gücü ve David'in aşkı.