3,9
Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü hakkında görüşlerin ?
4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
***FILMI ÇOK BEGENDIM GÖRSEL OLARAK SIZI TAMAMEN DOYURUYOR. VAY EFENDIM ÇOK VURDULU KIRDILI FILM YAPMISLAR DIYENLERE KATILMIYORUM TEKNOLOJIYI SEVEN HER KESIMDEN INSANIN BEGENECEGI BIR FILM. KESINLIKLE 3D IZLEYIN VERDIGINIZ PARAYA DEGIYOR. ZATEN BU FILM TEKNOLOJIYI TAKIP EDENLERIN VE ÇOCUKLARIN ASLA KÖTÜ DEMEYECEGI BIR YAPIM.***
9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
ilk filmi daha çok beğenmiştim çünkü konuya ilk kez giriş yapıyorduk,
bence bu seri x-men gibi kendini götüren bi konuya sahip değil. aya inişi kullanmaları güzel olmuş ve görsel olarak etkileyici ama konunun tıkandığını hissediyorum. devamı gelir mi bilmiyorum ama heyecanla beklemeyeceğim bir gerçek...
10 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
ilk 1.yarisinda aksiyon yada bilim kurgu sahnesi koymus olsalardi film böyle siradan olmazdi:((
5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
görsel efektleri gerçekden mükemmel, film uzun olmasına rağmen zaman nasıl geçti anlamadım.keyifle izleyebileceğiniz bir film
22 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Megan fox çıkmış bu film bitmiş saçmalıknshshshshshshshshshshshshjwhwwjwjwjwhwhwjwjwjwjwjwjwjwjwjjsh
17 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Çocukluğumun çizgi filmleri birer birer beyaz perde yansırken,en sevdiklerimden biri olan Transformers.Yapımcısı steven spelberg ve yönetmen michael bay ve yaştaş olduğumuzu düşündüğüm ve oyunculuğunu son derece beğendiğim Shia LaBeouf ve güçlü oyuncu kadrosu,beklenenigerçekleştirdi.tüm ihtişamıyla serinin üçüncüsü karşımızda...
17 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
HerkeSin İzlesimi Gereken Bİr Flim AKsiyon Bol (T.DubLaj.)
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
filmi izlemeden önce aşağıdan itibaren bütün eleştirileri okuyun bu filmi kimin beğeneceğini de belirteyim sinema salonunda önümde oturan salyası akarak filmi izleyen 10 yaşındaki cocuk. film ile alakalı da birşeyler soylym birsürü sacma şeyi arkadaşlar soylemiş onları geçiyorum iki şey soyliyecem megatronu gaza getiren bu hatunun megatron ile nasıl bir hukuğu var bunun gibi 50 farklı mantık hatası sayabilirim ama en büyük hayal kırıklığım yine insanların robotların onune geçmesi ikiye kotu diyordum ama simdi ikinin nasıl bi nimet olduğunu anladım ve gereğinden fazla uzun film kırfılsa yarım saate net biter hiçbirşey de atlamazsınız
19 Mart 2019 tarihinde eklendi
Efsane bir film kesinlikle izlemeniz gereken filmlerden adeta kalşte kokuyor. Tek kelimeyle muhteşem
3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
ilk filmdeki havayı ne ikinci filmde ne bunda yakalıyamadım, tama m efektler filan güzel ama konu çok yavan kalmış bunların yanında, tempo düşük ilk kısmı daha çok begendim ikinci kısımda temponun artmasına rağmen.
1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Film gerçekten muhteşem olmuş, 3D filme muhteşem bir hava katmış. Görsel efektler vs vs tam anlamıyla mükemmel. Büyük paralar ve emek harcanarak yapılmış bir proje. Tek sıkıntısı muhteşem USA'nın tüm dünyayı kurtarması :)
25 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Serinin diger 2 filmine göre görsellik açisindan 3D oldugu içinmi daha ii yoksa efektleri genel olarak daha iidi bilemiyorum ama gercekden serinin en basarili filmi..
7 Mart 2011 tarihinde eklendi
Super.Transformer en sevdigim bes filmden biri.Bu bolumu sabirsizlikla bekliyorum.
7 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Evet görsellik anlamin da mükemmel aynizamanda action sahnelerinde müigin muhtesem uyumu görsel ve seste basariyi önümüze sunuyor, fakat su sikinti beni acayip derecede rahatsiz etti, abicim o kizin orda ne isi var ve neden sürekli karsimiza bir bilgisayar firmasinin reklami çikiyor, kiz saçma çünkü; olmadik tüm sahnelerde uzun topuklu ayakkabisiyla ve igrenç botoxlu dudaklariyla ordan oraya kosan bir "seksi" hatun he birde sabit fotograf kadraji pozlarida var kisaca saçma! anlam olarak ve yine ve yine ve yine amerikalilar var olsun sagolsun dünyamizi kurtariyorlar filmin sonunda ve yine ve yine amerikan bayragi arka fonda özgürlük sarkisi söylüyolar ect. ne verilmeye çalisildigini bildiginiz sürece eylenceli bir film, aksi takdirde beyninize yazik =D
7 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çalıntı sahneleri ile izleyiciyi uyutmaya çalışan film yapımcılarına tüm içten dileklerimi yolluyorum. The Island-2005 den kopyala Transformers 3-2011 yapıştır. Oh ne güzel dünya... İzlemeden yorum yapmam ama bu kadar büyük bütçeli bir filmin böyle basit birşeye baş urması adına filmi izlemiyorum.. (serinin takipçilerinden biri olarak )