3,9
Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü hakkında görüşlerin ?
15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla bekliyorum.yanlış bilmiyorsam 3D olarak gelecekmiş.eğer gerçekten öyleyse süper.megan fox gerçekten hoş bir bayan ve bu filmde karakter olarakda çok tutuldu ama olmaması birşey kaybettirmez yerine geçen bayanda onun kadar güzel ki ztn bu bayan karakter sadece güzellği ile duruyor esas olay ana karakterimizde :)
11 Mart 2011 tarihinde eklendi
ok sevdiim transformers serinin bu blmnn 3d olmas beni dahada ok heycanlandrd megan fox un olmamasnada zlmedim .......
19 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Bazı kısımları biraz sıkıcı olsada gerçekten güzel ve başarılı bir film olmuş...Herkesin izlemesini tavsiye ederim..
5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
görsel efektleri gerçekden mükemmel, film uzun olmasına rağmen zaman nasıl geçti anlamadım.keyifle izleyebileceğiniz bir film
25 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Serinin diger 2 filmine göre görsellik açisindan 3D oldugu içinmi daha ii yoksa efektleri genel olarak daha iidi bilemiyorum ama gercekden serinin en basarili filmi..
7 Mart 2011 tarihinde eklendi
Super.Transformer en sevdigim bes filmden biri.Bu bolumu sabirsizlikla bekliyorum.
2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
oldukça sürükleyici ve aksiyonu hiç düşmeyen filimdir.. bol amerikan reklamı olsada holywood elinden çıkan hangi büyük prodüksiyon bu reklamlardan nasibini almamış ki.. oldukça normal..
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı biraz sıkıcı gibi gözükse de sonraki yarı da hareketlenme başlıyor ve devamlı insan da heyecan yaratıyor. ama merak ettiğim tek şey Sam Witwicky ( Shia LaBeouf) nin sevgilisinin topuklu ayakkabılarının filmin basın dan sonuna kadar nasıl saglam kaldıgı tebrik etmek gerekiyor kesinlikle... ama izlenmeye deger lkesinlikle.. 10/8