l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Gösterime girmeden, "Oda Arkadaşım" adı ile DVD si çıkan film maalesef vasat bir gerilim olmuş.Siz gene de, film elinize geçerse Minka Kelly ve Leighton Meester gibi iki afeti-i devran için takın oynatıcınıza :)
Boş vakitte izlenebilecek, türün klişelerinin dışına çıkamayan bir film. Aslında bazen böyle filmler beklenmedik beğeniler uyandırabiliyor insanda. Bu beğeniler için de hikaye akışında ani bir değişiklik, bir ters köşeye yatırma veya sürpriz bir final gibi şeyler gerekir genelde. Kendi adıma bekledim bu tarz bir sürprizi, ancak gelmedi. Yine de gerçekçi havası, inandırıcılık seviyesinin dışına çıkmayan ilerleyişi ile fazla rahatsız etmiyor ve bir buçuk saatlik süresi çabuk geçiyor. Meester rolünde başarılı.
Benzerleri ve daha iyileri çekildi daha önce.Sadece başrol oyuncularının popülaritesini kullanıp voliyi vurmak için çekilmiş.Bu amaçlarına da ulaşmıştı yapımcıları.Zaman öldürgeci olarak izlenebilir.