jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
27 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Eski jim carrey filmleri nerde!onları aratan biri senaryo olarak yine jim in oynadığı liar liar e benziyor biraz çok komik değildi ama fenada değil.Vakit geçirmek için çok bişiy beklenmeden izlenebilir.6/10
Bu tipik bir Jim Carrey filmi değil aslında,bir aile komedisi ama izlerken de çok düşündüm,Carrey'nin en kötü filmi olsa gerek.Kısa süresine rağmen zaman zaman izlemesi zor bir hal alıyor.Sondaki slow motion sahnesi dışında güldüren hiç bir anı da yok.
Ailenizle rahatça izleyebileceğiniz türden bir yapım. İzlerken sıkılmadım aksine eğlenceliydi kahkahalarla değilde sıcak bir gülümseme ile izlettiriyor kendisini ve bir o kadar da içten sade bir film. Her ne kadar senaryo basit olsa da film belirttiğim gibi ailenizle rahatlıkla izleyip keyifli vakit geçirmek için yapılmış, büyük iddiası yok ama yine de kötü sayılmayacak kadar başarılı, elbette en önemlisi Jim Carrey'in olmasıydı, yine harikaydı özgün mimiklerinden ödün vermemiş. Penguenler başarılıydı gerçeğini aratmayan efektlerdi. Filmin aslında anlatmak istediği de güzel sevgi ve bağlılık temalarını eğlenceli bir şekilde işlemiş. Büyük beklentiler içerine girmeden, özellikle de ailenizle birlikte izlerseniz keyifli vakit geçireceğinizi düşünüyorum. İyi seyirler.
''Franklin, kaç yıldır senin için çalışıyorum? Kaç futbol maçı kaçırdım, biliyor musun? Kaç dans resiteli? Bunu ne için yapıyoruz ki? İnsan bazı şeyleri kaçırmamalı.'' iyi seyirler...
Açıkçası ortalarına doğru sıkıldım, bence abartıldığı kadar bir film değil.. Jim Carrey'nin içinde bulunduğu çok daha kaliteli projeler var, ama yine de kötü bir filmde denemez, sadece beklentileri karşılamıyor
Film bir başyapıt ya da sürükleyici bir konuya sahip değil. Ama işin içine jim carrey girince film ister istemez eğlenceli film haline geliyor. Filmi izlerken eğlendim diyebilirim. Güzel bir aile filmi.
Jim Carreyin kariyerinin büyük bir düşüşte olduğu eddie murphyin durumuna düşmesi an meselesiyken, en popüler filmlerinin başında gelen yalancı yalancının dinamiklerinin kullanıldığı eski karısıyla arasını düzelttiği çocuklarının tekrar kahramanı olduğu, hayatın gerçek önemini anladığı bol klişeli bir komedi.En azından kapitalizme karşı aileyi ve önemli değerleri savunmasıyla seğredilebilir bir film olmayı başarıyor ama bu klişe bir komedi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Eglencelik ve zaman geçirmelik bir film, sanatsal özelligi fazla yok, Jim Carrey bu yüzden yasarken oscar alamiyor iste :) çünkü bütün çevirdigi filmler bir süre sonra rafa kaldirilacak eglencelik cinsten yapitlar, filmde en çok begendigim detay penguenler oldu :) gerçekten de oldukça sevimli ve komikler, mimikleri de çok gerçekçi hazirlanmis, Jim Carrey filmlerine asinaysaniz geleneksel özelliklerinin son çekilmis versiyonunu da seyredebilirsiniz, fakat fazla bir sey beklemeden sadece keyifli zaman geçirmek için....
Güzel olmasına karşılık eski Jim Carrey filmlerinden uzak kalmasından dolayı insanda bir burukluk yaratıyor film. Aslında bu filmden olan aşırı beklentiden kaynaklanıyor olabilir ama filmi izledikten sonra ' Nerde o eski Jim Carrey filmleri' demeden edemiyor insan. Ayrıca filmde Jim Carrey' den çok penguenlere güldüm. Onun yerine başka biri de oynasaydı çok farketmezdi herhalde. -6.5-