3,7
Kader Ajanları hakkında görüşlerin ?
9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Sinemada izleme fırsatı buldum ve beğendim tabiki muhteşem bir film değil ama değişik senaryosu ve işleyişiyle kendini izlettiriyor aksiyon filmi değil romantik ve bilimkurgu denebilir.Sinemada izlenmeye değer bir yapım,farklılık arayanlara öneririm.
16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
İzlemeye değecek son dönem öykü adaptasyonlarından. Düşündürücü romantizmi ve bunun rahatsız etmeyen bilim-kurgu birlikteliğiyle anlatılışı. Matt Damon ve Emily Bronte birlikteliği de bir o kadar hoş. 7/10
18 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Bir yönetmenin ilk filmi olması nedeniyle ve ilginç konusuyla tam bir kapalı kutuyken başrol oyuncularının tutan kimyası ve George Nolfi'nin şaşırtan yetkinliğiyle beklentileri fazlasıyla tatmin etmeyi başarıyor.Sıcacık öyküsüyle iz bırakıyor.
19 Ekim 2011 tarihinde eklendi
güzel bir konusu var. oyunculukda iyiydi. kaderi kısaca özetlemek istemişler ama filmin sonunda herkesi memnun etmek istemişler.
20 Mart 2011 tarihinde eklendi
Büyük beklentiler içinde olmadan izleyin derim. Pişman olmazsınız ama hayran da kalmazsınız.
10 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Beklentilerim altında kalan ama yinede bir şekilde kendini izleten bir film.
24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
farkli konusuyla iyi oyunculukla gorselligiyle fena film olmamis en eksi yonu filmi anlatamamislar ve sonunu cok basit yapmislar 1 2 farklilikla inanilmaz olabilirmis ama olmamis tavsiye ederim izleyin pisman olmazsiniz
28 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
kader, alın yazısı temalı, içinde meleklerin hatta allahın olduğu müthiş orijinal konulu film. Sürükleyicilik harika. Oyunculuk harika. Konu harika ötesi. On yıldız beş numara film. 10 / 10
9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko haftanın en kötü filmi. Bu filme biraz benzeyen ancak daha çok bilim kurgu ağırlıklı olan "The Box" filmi bu filme beş basar.
18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Çok enteresan bir konusu olan romantik-bilimkurgu filmi.Ama etrafımda Dark City filmi gibi söylemler duyunca şaşırıyorum,çünkü asla bir Dark City olamaz.Vermek istediği mesajda 'alnımızda bu yazılmış,yapacak bir şey yok' klişesini yıkmak sanırım :)
3 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Ilk yarim saatiyle bomba gibi bir film etkisi yaratan daha sonraysa mantiksizliklariyla saçmalamaya baslayan bir yapim.Ufak tefek degisiklerle büyük siçrama yapabilirdi ama bu haliyle vasatin biraz üstünde.Yine de rahatlikla izlenebilir...6/10
11 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Oyunculuklar ve rahat seyredebilir bir film olmasi sebebiyle tercih edilebilinir. Bilim-kurgunun sadece ask için kullanilmasi ve filmin beklendik sekilde ilerlemesi ise filmin en büyük zaaflari.Yine de çok fazla birsey beklenilmezse sikilmadan izletiyor film kendisini. Iyi seyirler.
7 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Dün fragmanını izledim.Bilimkurgusal bir aşk öyküsünü anlatıyor.İki aşığın arasına Fringe dizisinden aşina olduğumuz Gözcüler denen elemanlar giriyorlar.Matt Damon ismi ve performansı gişe garantisi yapımın.Dört dörtlük bir Phillip K.Dick çıkar mı diye sorarsanız Blade Runner hariç yazarın özünü yansıtan başarılı bir Dick uyarlaması gelmedi derim.
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
şapkasız çıkmam abi diyen matrix çilingirinin bir romantik film içine girdiğini düşünün..

güzel film.. izleyiniz 8 puan :)
5 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Filim sürükleyici, ''Başlangıç'' 'ın konusuyla benzerlik taşıyor, filim başlarda iyi gitsede sonunu iyi bağlayamamışlar.