Kader Ajanları
3,7

Demirtas
Demirtas

10 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Beklentilerim altında kalan ama yinede bir şekilde kendini izleten bir film.
ilsalaron
ilsalaron

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko haftanın en kötü filmi. Bu filme biraz benzeyen ancak daha çok bilim kurgu ağırlıklı olan "The Box" filmi bu filme beş basar.
MojoRising
MojoRising

11 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Oyunculuklar ve rahat seyredebilir bir film olmasi sebebiyle tercih edilebilinir. Bilim-kurgunun sadece ask için kullanilmasi ve filmin beklendik sekilde ilerlemesi ise filmin en büyük zaaflari.Yine de çok fazla birsey beklenilmezse sikilmadan izletiyor film kendisini. Iyi seyirler.
deckard76
deckard76

7 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Dün fragmanını izledim.Bilimkurgusal bir aşk öyküsünü anlatıyor.İki aşığın arasına Fringe dizisinden aşina olduğumuz Gözcüler denen elemanlar giriyorlar.Matt Damon ismi ve performansı gişe garantisi yapımın.Dört dörtlük bir Phillip K.Dick çıkar mı diye sorarsanız Blade Runner hariç yazarın özünü yansıtan başarılı bir Dick uyarlaması gelmedi derim.
juve-baby
juve-baby

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
güzel fena değil, matt damon pek bi kilo almış :P ..***..
canraps
canraps

5 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi henüz izlemedim, sinemada fragmanı izlerken aklımdan emily blunt yerine claire forlani geçti, durdu..acaba o mu olsaydı
Onur C.
Onur C.

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Çok fazla beklenti içinde olacağım bir film.
emre2221
emre2221

5 Mart 2011 tarihinde eklendi
Arkadaşlar izleyen birisi lütfen filmle ilgili bi yorum yazabilir mi??
joanna-2
joanna-2

27 Mart 2011 tarihinde eklendi
konusu ilginç ve güzeldi. fakat çok sayıda boşluk vardı. tatmin edici değildi. filmin sonundaki bikaç cümlelik final bende bişeyler uyandırdı. onun icin bile izlemeye değerdi..
hakanaymaz
hakanaymaz

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim ama afişi beni gülmekten kırıp geçirdi. Matt Damon ın koşuşuna bakarmısınız. İnek Şabanın sevgilisine koşması gibi. Güzelim Bourne ü ne hale getirmişler.
ml61
ml61

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film görünüşte aşk içeriyor ancak biliçaltında Amerikan emperyalizmini empoze ediyor. Filmden çıkarılacak sonuç: Kaderinizi artık Amerikan başkanı belirleyecek. Ben sevmedim. 5/10
ryh
ryh

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Frangmanını izledim, güzel olduğunu düşünüyorum.
surh
surh

4 Mart 2011 tarihinde eklendi
hımm dark citye benzer senaryosu olan bi film.