Tolgakocak
2 Şubat 2023 tarihinde eklendi
bence gayet başarılı film harley quine bayıldım :D zaten will smith varsa o film güzeldir bu arada 2.kez izledim serinin 2.filmini sinemada izlemiştim 2.yi beğenmedim
Berbat bir film. Asla zaman ayırmaya değmez. Konu saçma kurgu saçma giriş gelişme sonuç hepsi birbirinden saçma. Beni dinleyin ve boşa harcayacak zamanınız varsa daha iyi bir filmi tercih edin. Filmi izlerseniz beni dinlemediginize pişman olursunuz.
Film kafada çok fazla soru bırakıyor, olay çok dağınık izlenmiş. Bu kadar mükemmel oyuncu kadrosu ve karakterlerle çok kötü film yapmışlar, filmde jokerin hiç rolü yok oysa bütün film boyunca jokeri aradım.. klasik bir Amerikan film. Vakit öldürmelik
Filmi güzel yapan şeyler çok az. Bu filmi ikinci kez izlemedim ama Joker ve Harley'in sahnelerini izliyorum. DC nin çizgi romanlarını okumayan arkadaşların tuhaf yorumlarını bir türlü anlamıyorum. Harley'in beraber olduğu Joker çizgi romanlardaki gibi Jared Leto'nun Jokeri. 2008 yılındaki Joker değil. Bunu bilmeyen arkadaşların saçmalamaları çok tuhaf. Zaten Harley Quinn gibi birisi ihtiyar bir Joker ile beraber olmaz herhalde. Olamsı gereken de zaten Jared Leto idi ve o da gayet başarılı bir rol yapmış. Tabi ki bende takım çalışması ve kurnazlıklar beklerdim Joker'den ama Ayer abimiz bırakın bunları filme eklemeyi, fragmandaki Joker sahnesini bile çıkarmış. Jared Leto bir ropörtajında Ayer'in elinde bir Joker filmi yapmaya yetecek kadar görüntü var diyor. Gerisini siz düşünün. Filmde neler varsa kesilmiş. Benim isteğim Jared Leto'lu Joker ve Robbie'nin Harley'inin yeni bir filmi çıkması. Onların birbirine olan aşkı ve Jokerin deliliklerini görmek isterim. Umarım bu bir gün gelir.
Film kesinlikle çok güzeldi filme kötüdiyen kişiler bi süper kahraman filmi çekinde izleyelim eğer her şey sizin dediğinıniz gibi olsaydı dilmeden zaten zevk almazdınız
Aşırı bir beklentiniz yoksa keyif alıp hayranı olabileceğiniz bir film izleyebilirsiniz. Eldeki malzeme ile çok daha iyi olacakken Avangers'in ilk filmlerine benzemiş, süper kahraman filmini aşamamış bir film olarak nitelendirilebilir. Eğer okuduysanız, kötü yorumların sebebinin de bu olduğunu görebilirsiniz. Film, kendisini bir şekilde izletiyor ve sıkmıyor. Filmin eksik olduğu noktalar da işleniş noktaları. Bazı karakterler -spoiler olmasın diye isim de vermeyeceğim- filmde çok az görünüyor ve fazla görünse çok daha iyi işler olabilecek gibi hissettiriyor. Viola Davis'in muazzam bir oyunculuk gösterdiğini de belirtmek gerek. Onun dışında filmi izleyen kesmin büyük çoğunluğu gibi ben de çizgi romanını okumasam da Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn hayranı oldum diyebilirim. Bana kalırsa; gerçekten ortalamanın üzerinde bir süper kahraman filmi, izlenir.
Ahh ahh. Şu piyasaya bunun gibi filmlerin daha az olacağını hissediyorum ama, hadi hayırlısı. Milyonların sevdiği ve bildiği; Joker karakterimiz, filmde neredeyse 'ben bir kaç sahnede rol alayımda insanlar Joker oynamadı demesin!' düşüncesinde, varla yok arasında ikilemde kalınan birkaç sahnede rol almıştır. Ah Joker Bey, bize yetmiyor ama birkaç sahne, daha çok görmek isteriz sizi ! Filmde Jokerden bu kadar az bahsetmeleri, teknik bir arıza gibi geldi nedense. Lütfen ama, Harleyimizin 'puding'ini daha çok gösterin bize !!
en çok beklenen karakterin sahnelerini atıp sonrada filmin iyi olması beklenemez yinede Margot Robbie Will Smith Cara Delevingne gibi oyuncular olunca izlene bilir hale geliyor iyi yönleri de var iyi olmayan yönleri de kötü karakterin amacı neydi gibi film bitince düşündüğüm çok şey olsa da sinemaya verdiğim paraya deymiş ti
Çoğu sinema sever dostların ağır eleştirdiği hatta hiç ama hiç beğenmediği bu filmi şahsen Ben gayet güzel ve başarılı buldum küçük bir örnek vermek gerekirse mesela Ben de Oscar filmlerinin çoğunu beğenmiyorum ama Oscar'da oy kullananlara taş atmak yerine zevklerimiz farklı deyip geçiştiriyorum kabul ediyorum mükemmel değil ama kötü de bir film değil Bence izlemesi zevkli iyi eğlencelik bir filmdi. Başkasına göre ise çok kötü bir filmdir Bu değişkendir
Filmin iyi yanlarından başlamak gerekirse Öncelikle, bu filmin soundtracki bir harika Eminem'den Queen'e, Skrillex'den Wiz Khalifa'ya kadar bir sürü ünlü şarkıcının söylediği en iyi şarkıları bu filme derlemişler. Ve ortaya da müthiş bir sonuç çıkmış. Özellikle de filmin ilk yarısındaki komediyi ve tempoyu çok iyi düzenlemiş. Bunun dışında film, karakterlerine de oldukça önem vermişler Filmin en başında filmimizin başrolündeki karakterlerin ayrı ayrı olduğu flashbackleri görüyoruz. Bu sahneler oldukça eğlenceliydi İlk duyduğumda Joker'in ölü olduğu versiyonu çekilir sanmıştım ama öyle olmamış ki bence iyi de olmuş. Joker'den bihaber bir sürü kişi bu karakteri Heath Ledger ile tanıdığı için şimdi başkasının çok farklı bir Joker olarak ekrana çıkmasını kabullenemiyor, ama Heath Ledger'ın oynadığı versiyonu da çok sevsem de yeni bir Joker tiplemesiyle karşımıza çıkılması benim hoşuma gitti. Aşağılayıcı eleştirilerin bu rol için o kadar uğraşan Jared Leto'ya da haksızlık olduğunu düşünüyorum. Tabii ki çoğumuz için en iyi Joker hep The Dark Knight'taki olarak kalacak ama biraz yapıcı ve yeniliğe de açık olmak lazım Heath ledger abimizin ne yazık ki bu karakteri yeniden canlandırması mümkün değil, önceki tuttu diye aynı tiplemeyi kopyalamalarındansa yeni bir şeyler denemeleri daha iyi olmuş. Şahsen filmde benim de beklentilerimin altında kalan, farklı olmasını arzu ettiğim kısımlar olsa da keyifle izlediğim bir film oldu Zaten bu bir çizgi roman filmi Cosmos'u izler gibi üzerine derin derin düşünerek izlemeye hiç de gerek yok toparlayacak olursak Birkaç saat eğlenmek isteyene o eğlenceyi veriyor Film için puanım 7 üzerinde daha çok durulsaydı kesinlikle net 8 civarı da olabilirdi Herkese iyi seyirler
Film çıkmadan önce tabiki de bir başyapıt falan beklemiyordum ama 3-3.5 puan vereceğim bir film olur diye ümit ediyordum. Ama cidden bu berbat yani cidden yılların Jokerini aşık bir gangster a çevirmişsiniz bu nedir ya. Belki izlediğiniz tüm filmleri bir kenara koyarak izlerseniz eğlenebileceğiniz bir, film 2 vermemin nedeni bu ve müzikler spoiler:
tam anlamıyla berbattı. çizgi romanlara olan düşmanlığımı kenara çekerek yazıyorum bunları. christopher nolan'ın batman ini izledim. normalde izlemezdim ama imdb top 250 de bulunduğu için mecburen izlemek zorunda kaldım ama hiç pişman olmadım. kusursuzdu. belki dedim suicide squad da güzeldir fragmanını filan izledim güzel buldum. gittim, normalde türkçe dublajdan nefret ederim ama başka seçeneğim olmadığı için türkçe dublaj izledim hayatımın hatasıydı tabi bu ayrı bir konu. gelelim filme. puanım 0,5 ama elimde olsaydı 0,0 verirdim. tam anlamıyla klişeydi. güya filmde kötü karakterler var dc nin çocuklara sempati uyandırması için karakterlerin genelde samimi taraflarını göstermiş. yani ortada kötü filan yok benden daha iyi niyetliler amaç da belli zaten her kitleye uyum sağlamak. joker karakterinin ne kadar ucuz olduğuna deyineyim. c. nolan jokeri tam bir serseriydi. amacı para yada şehir mafyası olmak değildi ve tam anlamıyla bir psikopattı. burdaki joker ise tam bir fiyasko. şehir mafyası olarak karşımıza çıkıyor el öptürmeler filan baya baya ucuz. jared leto yu requiem for a dream de izlemiş biri olarak oyunculuğuna hayranım ama olmamış bu. harley quinn e değinicem öncelikle harley quinn i diğer karakterler göre başarılı buldum ama dediğim gibi dc nin para elde etme çabası ile iyi bir karakter olarak yansıtmışlar. bunun sonucunda ise normalde içinde bir gram kötülük bulunmayan insanlar facebook profillerini harley quinn yaptılar bu olay ayrıca soğumama neden oldu. diğer karakterlere ayrıca değinmek istemiyorum ama dediğim gibi el diablo ailesini yakmış ama çok pişman deadshot ta yaptıklarından pişman allah aşkına bunlar mı kötü hayır film yapıyosun bari c. nolan jokerini bitirme...... son olarak filmin sonu midemi bulandırdı. her zaman olduğu gibi yine bir çizgiroman filmi mutlu sonla bitti. filmi marjinal gibi gösterip baya izleyici çektiler helal olsun. gittiğime bin pişmanım üstelik imdb puanı 6,4 asıl üzücü olan da bu. son zamanlarda çıkan deadpool filmi tuttuğu için sanırım böyle bir çalışmaya imza attılar. olmamış, olmamış.