Film özelinde bakacak olursak farklı gibi görünen, görsellerle biraz süslenmiş ama aslında sıradan olan bir film. Filme benzer filmleri düşününce aklıma bir sürü bu konuyla sıradan bir çok film geliyor. Kurgusu ve senaryosu çok zayıf ama yaratılan atmosfer ve bir iki tane ilginç durum sayesinde izlettiriyor kendisini.
Colin Farrell başarılı bir oyuncu. Burada çok oyunculuk ön plana çıkmasa da kalitesini belli ediyor. Ayrıca bu sene fargo da izlediğim psikopat siyahi abmizi burada görüce durun durun dedim, ben bu adamı tanıyorum. Sonra bakınca gördüm ki bizim reis çıktı.
Filmden ayrı olarak...Bu filmi normalde ikinci kez izlemezdim, yalnız ekstra bir durum oldu. Şöyle ilk defa bir filmi 4K özelliğiyle izledim. Çok yüksek gb olduğu için ve bu film en çok paylaşılan olduğundan bunu indirdim. Yoksa sıradan bir film ve izlediğim bir film. Neyse 4K nasıl derseniz, Colin Farrell göğüs kıllarını bile sayabilirsiniz o kadar net. Ama bu teknolojiyi kullanmak için daha çok erken zira ortada bu kalitede çekilen film ya çok az ya da bulunmuyor. Ve indirmeye kalktığınızda normal bir filmin, 20,30 katı büyük boyutlarda indirmek zorunda kalıyorsunuz. Zor iş. Ve o kadar büyük dosyayı saklamakta sıkıntı.
Çok tavsiye etmiyorum. İzlemezseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz. İyi seyirler... 4.6/10