kadir-irfan
5 Mart 2009 tarihinde eklendi
erkan beşikçioğlu bence türkiyenin en iyi oyuncusu. özellikle bir delinin hatıra defteri adlı tiyatrosuna gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim. bu adamı kitlelerin keşfetmesi lazım.. tiyatro yeteneği mükemmel..
Son zamanlarda izleyipte pişman olmadığım tek film. Türkiyenin gerçekleri ve izlenmesi gereken bi film. Oyunculuk mükemmel bazı sahnelerde gözyaşlarımı tutamadım. Şu gerçekleri görelim artık !
Öncellikle türkiye gerçeklerini bir kez daha gözler önüne serdikleri ve rollerinin hakkını verdikleri için bu filmde emeği geçen herkese tşk ediyorum. inanın filmi izlerken tüylerim ürperdi. Bi kaç yerde gözyaşlarımı tutamadım. Kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir film. Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi. Müthişti.
bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film. köprüdeki kadronun çoğu bulunmasada; gerek konu gerek gerçekçilik ve verilen emekleri ele alırsak düşündürücü ve özel bir film. çoğu kişi filmde geçen siz Türklerin en sevdiğim özelliği nedir biliyor musun? çok çabuk unutuyorsunuz. cümlesi hakkında yorum yapmış. ben bu konuda düşüncemi belirteyim dedim.biz Türkler çabuk unutmuyoruz aslında birileri tarafından bir şeyleri unutmamız sağlanıyor maalesef. ve maalesef söylemeliyim ki daha kötüsü unutturulmadan önce de sesimizi çıkarmıyoruz. neden? kriz var.neden? eğitim seviyesi gittikçe düşürülüyor. neden? tarihimizden ve kültürümüzden uzaklaştırılmaya çalışıyoruz.neden? hepsinin sebebi kendi seçimlerimiz;bari film seçimini doğru yapalım...
Fim hakikaten çok güzeldi.İşin en acı olan yanı ise bu gerçeklerin filme kadar kamunun çoğunluğu tarafından bilinmemesi ve filmde de geçtiği gibi;Türk milleti olarak herşeyi çok çabuk unutmamız.
tek kelimeyle mükemmel bir film. Sayın valimize her zaman bir hayranlık duymuştum bu film yanılmadığımı bir kez daha gösterdi. Valim yattığın yer cennet olsun. Türkiye nin senin gibi dürüst, çalışkan ve korkusuz insanlara ihtiyacı var. filmde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. herkesin izlemesi gereken bir film.
Bunları bir Denizlili olarak yazıyorum. Merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu ölümünün arkasındaki sır perdesi aralanmaya çalışılmış. Çok da güzel bir film olmuş. Ama film de söylendiği gibi: "Biz Türk milletiyiz. Çabuk unuturuz." Bu gerçekler unutulacaktır. "İyiler kötüler kadar cesur olmadıkça" bu ülke uygar milletlerin seviyesine çıkamayacaktır! Ve Syn. Recep Yazıcıoğlu mekanın cennet olsun! Denizliye getirdiğin tüm güzellikler için binlerce kez teşekkür etsek, dualarımıza seni eklesek ben biliyorum ki az... Senin izinden gitmek, senin dürüstlüğünün ışığını takip edebilmek dileğiyle...
Bu filmi her müslüman türk evladının görmesini isterim mükemmel bir film, tamamen Türkiye ve dünya gerçeklerini anlatıyor, orada ecenebinin dediği gibi çok çabuk unutan şuursuz bir milletiz biz, ama İnşallah Kurtlar Vadisi, Vali ve bunun gibi filmler diziler çok çok yapılır da bu millet aslına rücu eder yoksa işimiz harap...