KaliteTAKİP
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yaw bu bazı arkadaslar varya sankı farklılık gosterdıklerını dusunen kısıler barı bu fılme laf soylemeyın daha ne beklıyorsunuzkı cagan ıırmak bu adam gercekten ısı bılıyo ve ınsanının ne ıstedıgını bılen bırı aradıgınız hersey var cok erotıc buluyorlarmıs yaw hangı devırde yasıyosun bırakın bu orumcek kafalılıgı sızı anca recep ıvedık paklar sıddetle tavısye edıyorum cok sey kaybedersınız 10/9.5
Çağan Irmak gerçekten ayakta alkışlanacak bir yönetmen cok basarılı bir filme daha imza atmış.film sizi kendinize getiricek ardından duvara çarptıracak ne oldu derken anılarınızı canlandıracak gülerken aniden ağlatacak ..ve gercekten bu filmi hiç unutamıycaksınız .o eski türkçe parçaları her duydugunuzda gözleriniz dolacak ve hep aklınızda olacak filmin her karesi her repliğibu filmi mutlaka izleyin izlettirin.sevgiyle ve aşkla yaşayın.size diyorumki 'Karda donmuşsun; uyumak tatlı geliyor ama sen aslında öldüğünün farkında bile değilsin. ...' ;)..
Bu film aşkı anlatMıyor.Aşktan kaçışı anlatıyor. Aşkı giymek istemeyen, özgür takılmayı kendisine takıntı yapmış ama yıllar sonra bir bakmış ki bu takıntı kendisine yalnızlıktan başka birşey kazandırmamış kişileri anlatıyor. Aile kavramından utanan, tek gecelik ilişkileri, gece hayatını ve sapıklıkları bir halt zanneden insanların aşkı ve aile olmayı sindirememelerini anlatıyor. Tüm gençlik o noktaya gitmiyor mu zaten.
Filmin ilk yarısı bitince bütün arkadaşlar bakıştık bu muymuş? Dedik..Filmin ikinci yarısı da bitince yine bakıştık ama çoğumuz konuşamadık,boğazımızda düğümlendi sözcükler..Bazı gereksiz sahneler yer yer yapay olduğunu düşündüğüm diyaloglar dışında çok iyi ve benzersiz bir Türk aşk filmi..Müzikler muhteşem ve filmin finali kadar vurucu..Zaten acıklı sonla biten filmlere bayılırım,daha cesur ve gerçekçidirler çünkü..Filmde en beğendiğim oyuncu Alperin annesini oynayan Yıldız Kültür oldu.Çok doğal bir oyunculuğu vardı.Kesinlikle izleyin insanın elindeki değerlerin farkına varması onları kaybetmemesi gerektiği üzerine..Filmi izledikten sonra artık bende ıssız kalmaktan korkuyorum..
Benim görüslerime ters düsen olaylar var mesela olaylar çok cbk gelisiyor yeni dönem romantik Türk filmlerinde bir anlayis var iliskiyi yatakta baslatiyolar baska dilde ask ,issiz adam vs. bana göre yanlis bi düsünce...
Bende filmi bir arkadaşımın tavsiyesine üzerine izledim ve iyikide izlemişim.Gerçekten Çağan ırmak adına yakışır bir film yapmış buradaki yorumları da okudum beğenmeyen arkadaşlar da var beğenenler de ben şahsen çok beğendim.İlk yarısı ile ikinci yarısı arasında filmin baya bir fark olmasının yanısıra sonunda da duygularınıza hakim olamıyorsunuz ben güzel bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim mutlaka gidilip görülmeli 9/10
Çağan Irmakın, önceki filmlerindeki başarısının tesadüf olmadığını kanıtladığı film. Kesinlikle izleyin. Müthiş bir duygu yoğunluğu yaşayacaksınız. 9/10.
film bence final sahnesiyle hatırlandığı için genel olarak beğeni toplamıştır. filmin geneli durağan ve bayan oyuncu bence yetersiz kalıyor duygularını aktarmakta sadece final sahnesinin olmuşluğu nedeniyle filme 10/7
Filmde cinsellik dışında herşey iyi işlenmiş, cinsellik konusunda başarısız buluyorum. Filmin başları iyi olmasa da sonradan sarıyor ve iyi bir romantik drama dönüşüyor. Konuşmalar replikler gerçekten orijinal ve yerli yerindeydi. Finali de ancak bu kadar iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim. Romantik Dram konusunda iyi bir Yerli film.