yildiray25yuksel
16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konusu (never back down)benzemesede afiş ve isim keşke anımsatmasaydı bu aşifi ve ismi gören çoğu insan bu filmi izlemez. çok zekice bir davranış olmamış bence
vallahi baydı bu filmler fragmanınından cinsellik temalı ve sınıfsal çatışmayı anlatan bir filme benziyor ben gitmem ya tam güzel türk filmleri yapılıyor diyoruz bir bakıyoruz böyle basit filmler yapılıyor.basitlik ve özgünlüğü olmayan film artık bu filmleri bırakın yaaaaaaaa.....
ya arkadaşlar bencede bu filmler gerçek liseyi liselileri yansıtmıyo.ben hiçbir okul filminde öğrencileri ders çalışırkrn görmedim. hep aşk hep kavga yani dersten başka herşey var.bu okuyan öğrenciler içinde çok tehlikeli. çünkü gördüklrine özeniyorlar onlarda dersi bırakıp ne kadar haytalık varsa ona yöneliyorlar.bu filmler toplumu zehirleyan zehirden başka bişey değil. izleyipte pirim vermemek lazım
Ya yetmedimi aynı konunun sürekli pişirilip pişirilip önümüze konulması..Çok klişe ve çok sıradan bir film..Emrahın vakti zamanında Seren Serengille çevirdiği Yasak Sokaklardan hiç bir farkı yok..Fakir oğlanla zengin kızın birbirine aşık olmasıyla iki farklı uç yakanın birbirine girmesi..Gerçekten artık bayılttı bu konular..Filmde türk sinemasına dair hiç bir tazelik ve güzellik yok..
arkadaslar senaryoya saygı duyarım fakat ben bu filmi bi yerden htrlıyorm cokta uzakta aramaya gerek yok arka sıradakilerden alıntı oyuncular bile öle :D ama yerli filmelerimzn cagır atladıgı bu dönmde izlenmeli die düsünüyrm
çok klasik bir film kesinlikle gerçeği yansıtmıyor..kızların orasını burasını göstererek, erkeklerin sokak serserisi gibi kavga yatkını olarak gösterildiği böyle bir lise filmi olmaz sanırım..film afişlerinden bile neasıl bir film olduğu görülüyor sinemaya gidip izlemeye değmez bile..hiç türklük öz değerlerine uyan davranişlar yer almıyor, batı özentiliğini gözteriyor sadece..başka hiç birşey değil..yazık böyle yapımlar için harcnan paralara..
Fragmanına bakılırsa güzel bir filme benziyor. Umarım fragmandaki gibi güzeldir de hüsrana uğramayız izlediğimizde ..! Merakla bekliyorum vizyona girmesini.
Lise Lise Lise hep cıkartıyorlar lise yaşantısı diye boyle filmleri karşımıza hepsi de aynı bir fark olsa şaşırıcam. türkiyedeki lise hayatı gercekten boyle mi? film konusunda kendimizi bi aşamadık gitti...