3,1
Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma hakkında görüşlerin ?
30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
kitaplardan en iyi bölüm olan tutulma filmlerin de en iyi halkası olmuş.ilk iki filmi fazla bayılmadan keyifle izlemiştim.buna da diğerleri gibi fazla beklentilerim olmadan gittim ama beklediğimden çok daha iyi çıktı.zaten izlediğimiz son adam gibi alacakaranlık filmiydi.son kitabı bilen bilir.çok kötü bi final.bi de iki filme bölmüşler.hiç çekilmez artık.siz gidin ve son kez alacakaranlık efsanesinin tadını çıkarın.
10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Anlamıyorum benim gibi çoğu kişi sıkıcı diyor ki bence bu söz az bile peki neden tıpış tıpış gidip bu filmi izliyoruz?? 4.film çıkınca onuda izleyecez beğenmiyorsak niye izliyoruz ki???
30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bugün izledim.ikinci film yeni aydan çok daha iyi.ama kitaplarını okuyan biri olarak hiç bir filmini gözüm kapalı beğendim diyemiyorum.yinede serinin en iyisiydi
15 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Kitap daki konuyu 90 dk 120 dk ile ele alamaz lütfen kitap la filmi karşılaştırmayın biraz mantıklı konuşun kitapda sen hayal edersin okurken öyle bir şey çıkmayınca sana sıkıcı gelir adam herkesin düşüncesini filme yansıtamaz...
17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu film ilkini gölgeledi.son dereece masum bir aşk. yönetmen gerçekten çok güzel yönetmiş. orada bellanın içine düştüğü boşluğu o kadar güzel tasvir etmiş ki, jacopa olan yakınlığının aslında arkadaşlık olduğu çok açık. gerçi sonunda bizim kurdun kalbinin kırılması filme biraz dramatik bir hava vermiş. kısaca film çok etkili...
2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Filme neden bu kadar ağır eleştiriler yapıldığını hiç anlamış değilim.Dün gittim ve inanılmaz beğendim.Hiç bitmesin istedim.Ayrıca Yeni Aya göre görseller de dahil her açıdan daha çok beğendim.Herkesin gitmesini tavsiye ederim.İnsanlar birini izleyip birini izlemeden kafalarına göre eleştiri yazıyorlar.
20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Sinemanın son dönemlerdeki en uyuz iki aşığının hikayesinde üçüncü perde...Her şey ilk iki filmi izleyenler için aynı, çok ta değişen bir şey yok aslında.Ama bana göre bu film kurtlarında işin içine daha fazla girmesiyle, zaman zaman iyi dövüş sahneleriyle, ikinci filmden biraz daha iyi diyebilirim.
6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Beklenenin altında vasat denilecek bir film.Aslında bu durum seri halinde giden bir çok film için böyle sadece bunun için değil.Ve şunu söylemek doğru.Sırf ilk film güzel oldu diye ve kitabı bu yüzden okudu diye birçok kişi filmi güzel bulduğunu söyleyebilir.Ama benim görüşüme göre sırf kitabını okudum diye filme güzel demek sadece kendini mutlu etmek için kendine kandırmak demektir.Kısacası filmin serisi sıkıcı ve vasat bir hale gidiyor ve bunu göre göre herkes sırf ilk film tutuldu diye bu filmi güzel bulduğunu söylüyor.
18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Niye bu kadar düşük bir puan almış bilmiyorum ama 1. ve 2. filme göre bence çok çok daha güzeldi.Bence filmin bu kadar düşük puan almasının nedeni filmi izlemeden önyargılarıyla puan verenler...Neyse ben diyorum ki filmi izleyin.Çünkü aşırı iyi bir film olmasa bile güzel bir film.
30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film tavsiye ederim kötü yorumlara kanmayın :)
30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
sadece gençlerin güdülerini doyurmak için tasarlanmış selena dizinin efektleri bile daha iyi eger vampir filmi izlemek istiyorsanız gir kanıma;seri filmi seviyorsanız twilightın tırnagı bile olamayacagı harry potterı tercih ediniz
27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Twilight güzeldi fakat New Moonda gerçekten hayal kırıklığına uğramıştım. Umarım Eclipse biraz toparlar.
11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu seri baştan sona bir hayal kırıklıgı yarattı.Kabul edilmiş kurt adamlar yerine sadece kurtlar geldı. vampirler gitti vejeteryanlar geldi.Yakısıklılık veya güzellıkle oyunculuk olmuyor.Bu filminde aynı şekilde ne kiatpla alakası var nede filmle en iyisi paranız cebınızde kalsın
13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ya film ilk ikisine göre beklenilen gibi çok manyaktı.Harika bir filmdi.Sıkıcı ayrıntılar vardı evet haklısınız.Bir vurguyu birkaç kez tekrar etmişlerdi.Sahneler çok etkileyiciydi.Tabiki yine ilk iki filme göre.Ama 1 ve 3 aynı seviyede demek AyIp OluR!!Kesinlikle izlemelisiniz...
2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
fılımde jasperın vampr olmdn oncekı halı gsterlmsti onu maria adındakı gocebe wampr dönüştürmstü bnce marıa karekteri ck gzl performans sergıledi fılme renk kattı.
keske bella jacobla birlikte olsa ne gzl olurdu robert edward rolüne yakısmıo bnce onun yerine daha yakısıklı daha sempatk brisini bulabilrlermiş bella vampr olmamalı roselnn dediği gibi bnce ölümlü olmk en güzeli