Chev
6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Olmamış olmamış...Yani şu seride elle tutulur tek sahne,ilk filmdeki beyzbol sahnesi..Bunun dışında tek birşey yok.Keşke oyuncu seçimleri daha iyi daha kaliteli ve vampir filmlerine yakışır bir seri olsaymış..Yazık..
Sevgili arkadaşlar, 'nasıl puanı 4.6 olur, önyargıyla yaklaşmayın,erkekler kıskandığı için düşük puan veriyor vs.vs.vs.' ile sadece kendinizi kandırıyorsunuz.. Öncelikle ilk iki film ve bu film objektif bir şekilde izledim.. Şunu rahatlıkla belirteyim ki olmamış bir serinin, kötü bir devam filmi, Eclipse... Johnny Depp, Brad Pitt gibi aktörlerin nice filmlerini izledik.. hani o bizde göremeyip, kıskandığımız özellikleri o zaman da görüp, Depp veya Pittin her filmini kötüleyebilirdik fakat usta aktör ve iyi yapımlarda oynadıkları için değil kıskanmak bir çok filmlerini göklere çıkardık... Düşük puan verdiğimiz, ön yargılı davrandığımız mevzusunda İMDB sitesinde puanı: 10/3,6!, İMDB Top 1000 puanı(Bu sinemayı iyi bilen insanların puanları olduğunu belirtelim);10/1,6!!! Hadi biz ön yargılıyız vs. de İMDB top 1000 voters damı öyle....!
saçmalığın beyaz perdeye yansımış halidir. öyle ki kız tam bir bihter olmuş. seni seviyorum da ötekini daha çok seviyorum bu nedir bir bilsem. filmin içinde ki vampirlerin savaşı daha uzun ve büyüleyici olması gereken yapılması gereken bir sahne olarak kalmış o kadar. kısaca zaten bu kadar kelimeye de gerek yok ya, gereksizlikler ile dolu bir film ve seri git gite kötüye gidiyor...
ben yüzüklerin efendisi serisine 10 üzerinden 10+ vermiş biri olarak twilight serisine vereceğim en düşük puanın bile yüzüklerin efendisine haksızlık olacağını düşünüyorum. yani yüzüklerin efendisi sinema ise bu ne, bu sinema ise yüzüklerin efendisi ne... Bu filmden çıktıktan sonra kafayı toparlamak için bir yüzüklerin efendisi en azından bir karayip korsanları izlemek lazım. Lord of the Ring - twiligt arasındaki fark için; -> Ceza-Fark var...
Bu seri baştan sona bir hayal kırıklıgı yarattı.Kabul edilmiş kurt adamlar yerine sadece kurtlar geldı. vampirler gitti vejeteryanlar geldi.Yakısıklılık veya güzellıkle oyunculuk olmuyor.Bu filminde aynı şekilde ne kiatpla alakası var nede filmle en iyisi paranız cebınızde kalsın
Yorumlar çok komik erkekler kötülüyor kızlar savunuyor :DD çocuk filmi klasik kurtadam zırvalığı vampirlerde ise güneş ışıgına çıkınca parlama koymuşlar olmuş size twilight :D
arkadaşlar film i dün izledim . çok üzüldüm verdiğim paraya film tam bir skandal keşke dünya kupası maçını izleseydim sakın gitmeyin yada gidin sizde üzülün :()
The Twilight Saga: New Moon filmi için söylenecek fazla şey yoktu. Tamamen ilk filmin ticari başarısının ardından acele ile çekilmiş ve korkunç kötü oyucunluklar eşliğinde kitabın popularitesinden yararlanılarak kazanç elde edilmek amaçlanmış... Filmin zaten izleyici kitlesi malum ergenlik çağındaki genç kızlar...Gerçi fazla bir şey beklememek gerekir bu filmden de ama umarım oyunculuklar konusunda göze batan bir bozuklukla karşılaşmayız bu filmde de... Benim fikrime göre böyle popüler bir roman uyarlamasında daha nitelikli oyuncular kullanılabilirdi.
Anlamıyorum benim gibi çoğu kişi sıkıcı diyor ki bence bu söz az bile peki neden tıpış tıpış gidip bu filmi izliyoruz?? 4.film çıkınca onuda izleyecez beğenmiyorsak niye izliyoruz ki???
yoruma bak.aşkı tatmayan ınsanlar yorum yazmasınmış.millet 2 el tutup parkta sahilde dolaşınca aşkın kitabını yazdım sanıyo.aman dikkat dostum fazla romantiklik erkeği bozar.film sıkıcı aslında kızlar beğendiği için bu seriyi olumsuz yorum yapmak ıstemedım ama bu tipler olduğu için kararımdan vazgeçtim
sadece gençlerin güdülerini doyurmak için tasarlanmış selena dizinin efektleri bile daha iyi eger vampir filmi izlemek istiyorsanız gir kanıma;seri filmi seviyorsanız twilightın tırnagı bile olamayacagı harry potterı tercih ediniz
ya bu filmin ve kitabın hiç orjinalliği yokki artık vampir kurt filimleri geçmişte kaldı şimdi söndü böyle filimlerçok basit bir hikaye vampirle kurtlar..bu hikayeyi yazmak hiç özgünlük istemiyor herhangi bir insanda bu senaryoyu yazabilirbu kadar beğenilmesi şaşırtıcı...