bizimdevlet
13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ya film ilk ikisine göre beklenilen gibi çok manyaktı.Harika bir filmdi.Sıkıcı ayrıntılar vardı evet haklısınız.Bir vurguyu birkaç kez tekrar etmişlerdi.Sahneler çok etkileyiciydi.Tabiki yine ilk iki filme göre.Ama 1 ve 3 aynı seviyede demek AyIp OluR!!Kesinlikle izlemelisiniz...
İlk filmle başlayan durağan tempo,2.ve3.belki hareketlenir diye bekledim.Ama hayır,aynen devam ediyor.Film yaklaşık 120 dk ve tahminim izleyen herkes son 20 dk. için geri kalanına katlanmak zorunda bırakıldı.6/10
Okurken en sıkıldığım kitap Tutulmaydı. İzlerkense en zevk aldığım Tutulma oldu! çok beğendim efektler çok iyiydi. savaş sahneleri mükemmeldi. Diyaloglar kitapla aynen paraleldi. 1. film Alacakaranlıkta kitapta olduğundan çok değişiklik vardı ama güzeldi. 2. film kitaba yakındı ama çok sıkıcıydı. 3. film Tutulma ise HARİKA olmuş!!
Kristen Stewartın insanı kendine hayran bırakan tavırlarıyla tutulma serinin en iyi filmi bence . aksiyon sahneleride çok iyi olmuş özellikle kurtlar ve vampirlerin bir arada olduğu sahneler.
Sinemanın son dönemlerdeki en uyuz iki aşığının hikayesinde üçüncü perde...Her şey ilk iki filmi izleyenler için aynı, çok ta değişen bir şey yok aslında.Ama bana göre bu film kurtlarında işin içine daha fazla girmesiyle, zaman zaman iyi dövüş sahneleriyle, ikinci filmden biraz daha iyi diyebilirim.
Kitabını okuduğum için daha çok severek izlediğim bir film serisi oldu. Diğer vampir filmlerinden daha güzel olduğu tartışılmaz bir gerçek. Birde Van Helsing bu alanda iyidir.
bu puanla filmin hakkı yenmiş.gençlere hitap eden bir filmdi.ama zaten beğenmeyecekleri belli lan kişiler tarafından oylanmış bir filmdi.güzel yönlerini söyliyeyim.süper savaş sahneleri vardı.bir sahne romantik diğeri gerilim olarak mükemmel dengeleme vardı filmde.kötü yönü ise yorum yapan ismini hatırlamadığım bir arkadaş şu örneği vermişti bellanın yeni ayda kurtadamı tokatlaması bu filmde ise tokat atınca elinin kırılması gibi.arkadaşımız doğru noktayı belirledi.şunu da söyliyim k bu olay tutulma filminin değil yeni ayın hatasıydı.çünkü yeni ay kitapında tokatlama sahnesi yoktu.izleyin derim
ozana99 aynen katılıyorum...kitaba gelince de charlaine harris in kitabını okuyan varsa bilir gündüz ölüsü ile başlayan serinin ikinci yorumlanışı gibi vampirler daha uysal...:))
Bu seri baştan sona bir hayal kırıklıgı yarattı.Kabul edilmiş kurt adamlar yerine sadece kurtlar geldı. vampirler gitti vejeteryanlar geldi.Yakısıklılık veya güzellıkle oyunculuk olmuyor.Bu filminde aynı şekilde ne kiatpla alakası var nede filmle en iyisi paranız cebınızde kalsın
fılımde jasperın vampr olmdn oncekı halı gsterlmsti onu maria adındakı gocebe wampr dönüştürmstü bnce marıa karekteri ck gzl performans sergıledi fılme renk kattı. keske bella jacobla birlikte olsa ne gzl olurdu robert edward rolüne yakısmıo bnce onun yerine daha yakısıklı daha sempatk brisini bulabilrlermiş bella vampr olmamalı roselnn dediği gibi bnce ölümlü olmk en güzeli
Yorumlar çok komik erkekler kötülüyor kızlar savunuyor :DD çocuk filmi klasik kurtadam zırvalığı vampirlerde ise güneş ışıgına çıkınca parlama koymuşlar olmuş size twilight :D
allahım ne önyargılı insanlarsınız..kızlar beğeniyor die çou erkek filmden ve karakterlerden hoşlanmıyor..filmin hakkını nedn vermiosnuz serinin en güzel filmiydi ve gerçekten çok güzeldi..biçok insan burdan bakarak filmlere gidip gtmeme kararı alıyor..saçma sapan yorumlar yapıp insanları yanıltmayın lütfen!ben 10/10