Frozen
    2,9
    Frozen hakkında görüşlerin ?

djnemesis1006
    djnemesis1006

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Filmi 2x sararak tek izlediğim film :D 1 saatlik filmi 10 dakikada bitirmiştim ve öyle izleyerek bile filmi anlıyosunuz emin olun :D 10/1 hak ettiği puan :D
    0qulcn
    0qulcn

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Filmin aldığı puanın aksine çok kötüde değil . 2 - 3 sahnesinde gerilim gerçekten yüklesiyolar kendinizi orda olsam ne yapardım moduna sokuyorsunuz . Gerilimlerin dışında film biraz sıkabiliyor . Ben nedense oyunculupu beğenmedim . 10/5
    Chev
    Chev

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    iki üç sahnesiyle gerilimi gerçekten çok ama çok iyi bir şekilde hissediyorsunuz.Ama filmin geri kalanında pek birşey yok açıkçası.Yinede abartıldığı kadar kötü bir film değil..Sadece beklentilerinizi yüksek tutmayın.
    elpencee
    elpencee

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    sinemada nasil bir etki birakirdi, sinemada izlenecek niteliktemiydi bilmiyorum ama evde bilgisayar tv basinda izlendiginde sikmayan bir film. Hatta bu tarz filmlere ilgisi olan kisilere (bana mesela) zevk de verir. Mantik hatasi bi dunya kabul ediyorum ama gozardi edince yine de hos bi film evde izlemek icin..
    The-Erinch
    The-Erinch

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Mantık aramadan izleyin..herşeyde detay ararsanız..ooooooooooooooooooooooo
    kolaratur
    kolaratur

28 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    film çok kötü hatta iğrençti. ortasında çıkmak istedim ama verdiğim paraya acıdım dedim boşver izle.. çoğunu da izlemedim zaten. küfür ede ede bi hal oldum. siz siz olun sakın ha sakın gitmeyin. bu filmle ilgili söyleyebileceğim tek güzel şey pizza olan sahneydi. Karnım açtı ve filmden çıkınca hemen pizza yedim bende :))
    yagmur-197
    yagmur-197

10 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Filme dün gittim ve ilk kez filmin yarısında çıktım. Hiç yapmam normalde. Emek var otur izle derim hep. Ama film deli saçmalarıyla dolu. Bu kadarını da mı düşünemediniz dedittiriyor bir çok sahnede. Niye diceksiniz hemen aydınlatayım sizi.1)*insan dağa -hele de akşam üstü- çıkarsa cep telefonunu yanına almaz mı? -düşünülenin aksine telefon bu tip merkezlerde çeker:) kartepe de gayet rahat teleferikte konuştuğumu bilirim.2)o yükseklikten atlayınca herkes ayaklarının kırılacağını ve kurtların üşüşeceğini bilir. hangi akla hizmet atladı o çocuk ve hadi gaza gelip atlamaya karar verdin, yanındakiler bu na nasıl izin verdi?3) ki en önemlisi 10 m uzaklıktaki merdivene ulasamadılar bir türlü ayrıca ipe asılarak gidilir mi? bunu bilmiyorsan hiç mi vurdulu kırdılı tırmanmalı film izlemedin be kardesim diye sorarlar adama? ilginç:) velhasıl oturduğun yerden sunu yapsana bunu yapsana diyesi geliyor insanın her sahnede...ne evde ne de beyazperde de izleyin derim. boşverin gitsin:) 10/4 verdim selametle:)
    altanalansu
    altanalansu

3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Haftasonu açıköğretim sabah sınavına girdikten sonra öğleden sonraki sınav için beklemek yerine bu filme gitmeyi tercih ettim. Çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Filmdeki olayların gerçekleşmesi milyonda bir ihtimal.Uzun ve saçma bekleyişler ve diyaloglarla geçen filmi amatör olarak eli kamera tutan herkes becerebilir. Son derecede başarısız, iki kelimeyle 'zaman kaybı' diyorum. Keşke arayı bekleyerek geçirseydim :)
    ilsalaron
    ilsalaron

31 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    vasatın altında bir gençlik gerilim filmi ama gerçekten hayal kırıklığı.
    Lee-2
    Lee-2

30 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    İzledim filmi,gerçekten mükemmel,ister istemez izleyici de bir empati oluşturuyor.Saçma sapan zombi filmlerinin,ses efektinden başka bir şeye sahip olmayan korku filmlerinden kat kat üstün.Sonuçta korku filmi diğer türlerden biraz daha farklı,özgün senaryo çok önemli ve bu da filmde fazlasıyla var.Sözün özü korku filmi izlemek istiyorsanız açın izleyin.
    dilemma-84
    dilemma-84

29 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar film abartıldığı kadar kötü değil... klasik bir gerilim ama sıkmıyor.. sonu şaşırtıcı değil ama yine de izlenebilir 6/10.
    ismailtezel
    ismailtezel

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Filmin İMDB puanı 7.0 ve İmdb puanları normalde Türkiyeden 1 puan kadar düşüktür, izlemeden karar vermemek gerek diye düşünüyorum, filmin fragmanıda oldukça başarılı ve konuda çok ilginç ..
    kucukada11
    kucukada11

26 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    tamamen hayal kırıklığı...çok sıradan bir tv filmi...seyredin anlayacaksınız....
    sero27
    sero27

25 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    farklı bir filme benziyor.izlenebilir bence