Frozen
    2,9
    Frozen hakkında görüşlerin ?

by-tata
    by-tata

4 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Film cok daha guzel olabilirmis.. Cok sacma sahneleri var bence. Oncelikle dunyanin hicbir yerinde o kadar yuksek bir lift yok. Ve kar varken atlamak cok daha kolay olur. Tabiki oradaki arkadas artik donduktan sonra atladigi icin o kadar zarar gormustur die dusunuyorum. Dedigim gibi sacmaliklari olmasa iyi film.
    seliria
    seliria

21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    en başta çok doğal,samimi minimalist bir yönetmen var.bütün soğuğu iliklerinize kadar hissediceğiniz harika bi gerilim...puanım 8
    fhi06
    fhi06

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    filmi dün izledim ve izlerken hiç sıkılmadım çünkü kendimi ordakilerin yerine koydum bu filmden ancak bu şekilde keyif alabilirsiniz.
    hera33
    hera33

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    filmin kurt sahnesinden çok etkilendim bence izlemeye değer
    Ilknur K
    Ilknur K

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Filmi izlerken üşüdüm. Çok etkileyici bir film olmuş. Elbette treferik operatörleri bu kadar vurdum duymaz iş yaparsa, bir çok donma haberleri ile karşılaşırdık. Ama bu bir film. Ve film gerçekten etkiliyor. 8
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Türüne güzel bir örnek ancak sonu daha iyi olabilirdi..Genede çok düşündükten sonra arşivime eklemeye karar verdim..10/7
    ozkanaydin-83
    ozkanaydin-83

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Güzel bir film fakat puanı biraz düşük kalmış. Bundan daha saçma ve kötü film olup da puanı yüksek olan filmler izledim, neyse zamanınız varsa izlemeye değer bir film...
    John-Creasy
    John-Creasy

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Gerçekten dondurucu bir film .90 dk oturup üşüyorsunuz iğreniyorsunuz düşünüyorsunuz ama çok beğeniyosunuz. Ben beğendim .8/10
    V-for-memetta
    V-for-memetta

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Gerilim türlerinden hoşlanan arkadaşlar için güzel bir film.Film durağan ilerlemekte fakat o psikolojiyi yaşatmayı başarıyor.İçerik yönünden zayıf kalmış.İzleyebilirsiniz(benden7/10).Saygılarımla...
    ozzy-badd
    ozzy-badd

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Mahsur kalma ve kalanların içinde bulunduğu psikoloji müthiş bir şekilde işlenmiş ? Baştan sona tek bir saniye sıkılmadım filmden ? Yönetimi , müzikleri ve oyuncu performansları da oldukça başarılı filmin ? Gerilim türünün en başarılı örneklerinden ? izlerken çok keyif aldım ? 10/8
    AstalaVista
    AstalaVista

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    biRçok platfoRmdaki olumsuz yoRumLaRa rağmen inat ettim, değişik bir senaRyo bir şans vereyim dedim.Olmamış.. Bir zamanlar gerçek kesit diye bir tv programı vardı hala var mı bilmiyoRum ama onun gibi birşeydi :) 4 puan
    burcu
    burcu

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    sıkıcı sıkıcı sıkıcı...
    -alp-
    -alp-

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Keskin gerilim... Evet Frozen, aşşağı yukarı bu tanıma tamda uyan bir yapım.. Keskin soğukta üç arkadaşın yaşam mücadelesini o kadar iyi anlatıyorki film, mutlaka kendinizi kaptırıyorsunuz.. Oyunculuk, müzik, renkler gibi konularda fazla derdi olmayan yapımda, senaryo ve gerilim atmoferi için epey uğraşılmış doğrusu.. Neredeyse 3 kişilik oyuncu kadrosunda, herkes elinden geleni yapmış denebilir.. Filmin elbette kusurlarıda mevcut, arada sırada aksayan oyunculuklar, sesler gibi, fakat sürükleyici gerilimi ve keskin kış atmosferi ile iyi bir seyirlik sunmayı başarıyor Frozen...
    Sdk-JK
    Sdk-JK

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Filmi yeni izledim ve beklediğimden iyi çıktı.Aldığı puanın çok düşük olduğunu düşünüyorum.Psikolojik olarak insanı iyi geren bir film.İzlenebilir..10/8
    naked-soul
    naked-soul

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    bence gayet iyi bir filmdi, psikolojik gerilim açısından izleyiciye bekleneni veriyor. sonuçta üç kişiyle yapılmış bir film ve atmosfer açısından oldukça gergindibir çok kişi filmde mantık hatalarının bulunduğundan yakınıyor da anlamadığım şey insan gerçekten bu gibi ölümle burun buruna geldiği durumlarda panikten ya da ne bileyim korkudan mantıklı düşünememesi normal değil midir. elde patlamış mısırlarla oturduğunuz yerden karakterlere akıl verme çabasında olabilirsiniz ancak arasıra yönetmenin olup biteni gerçekçi yansıtmak istemesini de hatırlamalısınızsonuç olarak ben filmi beğendim. 'açık deniz'den hoşlananlara hiç çekinmeden tavsiye edebilirim