Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2,6

ForeverTodayUK
ForeverTodayUK

5 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Amerika, tarihe bakıldığında günümüz dünyasının başladığı yer. Böyle giderse herşeyin biteceği yer de olacak.
Belgesel sizi de be
nim gibi neydik ne olduk tarzında bir düşünceye itecektir. Aslında herkesin hayalini kurduğu Amerikan rüyası denilen şeyin sadece Times caddesiyle sınırlı olduğunu gözler önüne seriyor. Sadece Afrika ile sınırlı olmayan açlık sorunu dünyanın en iyi denilebilecek ülkesinde de olması (üstelik bunu yönetimin kendisi yapması) büyük bir utanç kaynağı.

Son zamanlarda ortalarda dolaşan illuminati ve Michael Jackson şarkısı ''They don't care about us'' ile de birleştirildiğinde taşlar yerine oturacaktır. (İlluminati hakkında bilgisi olmayanlar için YouTube'a ya da Google'a yazarak ortada neler döndüğünü öğrenebilir.)

Dileğim ''New world order'' yani yeni dünya düzeninin gerçekleşmemesinden yanadır ve yahudi düşüncesi olan ''Armageddon'' yani son büyük savaşın olmamasıdır. Bizim yapacabileceğimiz belki de tek şey dilimizi, dinimizi ve kültürümüzü olabildiğinde korumaktır buna engel olacağını düşünmesem de. Son olarak: Bu düzeni kim yıkacak? Bu sisteme kim karşı çıkacak? Kimin ilk sesi çıkacak?
(İngilizcesi olanlar için aşağıdaki linke tıklayıp illuminati hakkında bilgi edinebilir.)

youtube.com/truthIncSB
nskmourinho
nskmourinho

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Michael Moore tarafsız bir yönetmen değil.Bushu hedef alan demokratik biri ama bu belgesellerine gölge düşürmüyor.Bazı sahnelerinin kurgu olduğu ve önceden hazırlandığı belli ama yinede izlenesi bir belgesel 7.5/10