Sevgililer Günü hakkında görüşlerin ?
3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bir Hollywood filminde, Türkiye de üretilen bir otomobilin kullanılması ve Hz. Mevlana Celalettin-i Rumi nin aşk üzerine felsefelerine yer vermesi şaşırtıcı ve güzeldi... Çoğu yorum yazan üyeler, senaryo ve oyunculuklara takmış, bende olayın bu yönüne dikkat çekeyim dedim :)
8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
harbiden bu kadroyu görüpte şaşırmayan olamaz sanırım ama julie roberts olmasa bence daha iyiydi.
19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kadro mükemmel,filmide bikac gün önce seyrettim harika eglencelik bir yapım olmuş,filmde kullanılan müziklerde superdi. böyle güzel kadroyu bir arada bizlere seyrettirdikleri için filme 10/10 veriyorum.
17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmi izlerken çok eğlendim. konu arama, kafanı yorma. sadece gülmek, kafanı dağıtmak istiyorsan git. (10/10) ;)
4 Mart 2010 tarihinde eklendi
film çok güzeldi. eğlenceliydi.zaten taylor swift ve lautner çok değişik komik bir çiftti tüftüf kağıdına da çok güldüm..:D ve en çok şaşırdığım bradley cooper ve julia roberts tı .oyunculuklar bence gayet güzeldi eğlenmek isteyen gidebilir tam bir konusu olmasa da ben çok beğendim
18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
her insanın aşk hayatının ayrı ayrı anlatılması ve bu insanların birbirinden bağımsız gözükmesi yanısıra aslında birbiriyle bir şekilde bağı bulunması güzeldi.bence izlenmeye değecek bir film.
29 Ekim 2013 tarihinde eklendi
Senaryosu, ilk kez izledigimde resmen ters koseye yatirmisti..belki o kadar yildiz oyuncu biraz fazla ama senaryo,sahne gecisleri mukemmel...tum ekibi kutluyorum