Sevgililer Günü hakkında görüşlerin ?
3 Mart 2010 tarihinde eklendi
Beyaz perde yorumları kesinlikle güvenilirliğini kaybetti. film zengin bi kadroyla sevgililer gününden faydalanıyor. bu sayede fena sayılmıyacak bir gişe yapmıştır ama sinema adına vasat. 10/3 oyunculuklar hatırına.
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bir günde babalar günü, anneler günü olsun...içinde sevgili olmayan hiç birşey izlenmiyor artık yazık ya
19 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
bence çoğu romaktik komedilere göre hayli güzeldi sonunda her karakterin bi sonuca bağlanması hiç bişeyin havada kalmaması zengin kadrosu ve bence oyunculuklarla su anki puanında daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum.
14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel olduğu söylenemez. Filmin en beğendiğim -tek beğendiğim- yeri son 3 kelimeydi.
31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Romantik filmleri seven ben bunu hiç beğenmedim. Gereksiz yere uzatılmış 1 saatlik film gerisi boş. Bunu izleyeceğinize daha kaliteli filmleri izleyin derim ben
28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bilmem : gereksiz gibiydi 410
18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
her insanın aşk hayatının ayrı ayrı anlatılması ve bu insanların birbirinden bağımsız gözükmesi yanısıra aslında birbiriyle bir şekilde bağı bulunması güzeldi.bence izlenmeye değecek bir film.
10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
filmi izlemeden önce oyuncu kadrosunu beğendiğim için almıştım.Ama oyuncular ne kadar iyi olsada sıradan bi romantik-komedi filmi olmaktan kurtulamamış..10/5
16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu kadrodan böyle bir film çıkmış yazık olmuş... Oyunculuklar güzel ama senaryo ve filmin gidişi hiç de öyle değil.. Yinede film e vasat demek haksızlık olur. Benim değerlendirmem 10/5 (Cd den izlenilebilir,ama sinemada para verip izlemeye değmez. Özellikle Ankarada yaşıyorsanız 2 öğrenci:24tl)
4 Mart 2010 tarihinde eklendi
film çok güzeldi. eğlenceliydi.zaten taylor swift ve lautner çok değişik komik bir çiftti tüftüf kağıdına da çok güldüm..:D ve en çok şaşırdığım bradley cooper ve julia roberts tı .oyunculuklar bence gayet güzeldi eğlenmek isteyen gidebilir tam bir konusu olmasa da ben çok beğendim
18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kadroya beni katsan arada kaynarım kimse farketmez...
Julia Roberts favorim.
15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kadrosuyla etkileyici ve eğlenceli bir film.
8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
harbiden bu kadroyu görüpte şaşırmayan olamaz sanırım ama julie roberts olmasa bence daha iyiydi.
19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kadro mükemmel,filmide bikac gün önce seyrettim harika eglencelik bir yapım olmuş,filmde kullanılan müziklerde superdi. böyle güzel kadroyu bir arada bizlere seyrettirdikleri için filme 10/10 veriyorum.
26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Romantik komedi sevenler kesin izlesin.Güzeldi.En çok Ashtona yer vardı. Ama En şaşırtıcı olanı Julia Roberts ve Bradley Cooper hikayesiydi.Anne H. de çok iyi oynamış ama ha... :)