Yasak Bölge 9
    Yasak Bölge 9 hakkında görüşlerin ?

ebyk7
    ebyk7

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Bu filmin nasıl bu kadar puan aldığını aklım almıyor..Hikayesi fena değil ama çok saçma şeyler var.Madem yapısı insandan bukadar farklı,karides tipinde olan bi tür nasıl oluyoda insanlar gibi konuşabiliyor..Başroldaki oyuncuyuda beğenmedim,aksanı cok rahatsız etti.Filmlerde zeki insanlar görmek isterim,her senaryoda neden insanları bu kadar düşünmeden hareket eden,dinlemeyen anlamaya calısmayan varlıklar olarak gösteriyolar anlamıyorum..Avatar gibi yaratıcı,hayalgücünü zorlayan bi filme karşılaştırma bile yapılamaz.
    haramiler06
    haramiler06

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar filme gitmedim sabırsızlanıyorum ama ekliyeceğim birşey war eğer butarz filmleri seviyorsanız avatara gitmenizi tawsiye ederim 35 milyondolar harcanan bu fiilm muhteşem görsellikte ve 3b dir
    :D tabiki burdaki filme saygısızlık yok çok güzel bir fil olduğından eminim....(9.bölge)
    alper-selek
    alper-selek

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    film konu itibariyle alanında bir ilk özelliğinde..insanların uzaylı silahlarını kullanamaması güzel işlenmiş..filmin başındaki belgesel biraz kısa olabilirdi ancak filmin sonu -uzaylı filmi de olsa- insanı duygulandırıyor..
    ozgurblk
    ozgurblk

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Film belgesel tadında başlıyor..insanı sıkmaya ve bu ne biçim film demeye başlarken konusuyla enteresanlaşıp birden kendinizi filmin içinde buluyorsunuz..sonlara doğru film transformers havasına girsede güzel ve seyredilmesi gereken bir film..tavsiye ederim..10/8
    sinem-akyol
    sinem-akyol

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film
    fthgzl79
    fthgzl79

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Wikus Van De Merwe başroldeki bu adamın oyunculuğu olağanüstü filmde fena sayılmaz puanını hakediyor
    Lorelei
    Lorelei

7 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    gerçekten çok iyi bir bilimkurgu. uçuk süper teknolojilerle şenlenmiş kahramanlık hikayesi değil, farklı bir film. sırf bu kadar farklı olduğu için bile bu puanı hakediyor. bilimkurgu tutkunları mutlaka izlesin!
    tolga-aykurt
    tolga-aykurt

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Değişik bir film, konusu da enteresan.Eşimin hiç hoşuna gitmedi ama ben çok beğendim.Bir denemenizde fayda var.Belki sizde benim gibi çok beğenirsiniz.Şahsen 2 defa sıkılmadan izledim.
    muhammed-1
    muhammed-1

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    başlangıçta çok sıkıcı gibi görünüyor. Ama bence izleyin. 8/10
    ozgur-d3
    ozgur-d3

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    gayet iyi bir film başları biraz sıkıcı ama sabredip beklerseniz çok eğlenebilirsiniz.810
    colic-p
    colic-p

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    İlginç bir film çok farklı izlediğimiz diğer bütün filmlerden farklı çoğu film benzer senaryoları dikte edip durur bizde senaryonun örgüsüne ve oyunuculuk kalitesine göre izleriz ancak bu film izlemek için bu güne kadar bildiklerinizi aklınızdan silip öyle izlemeniz gerekiyor farklı ve özgün bir film olup senaryasonun örgüsüde orta düzeyde bir filmdi ben devamını bekliyorum. Puanım:10/10
    oasis-vd
    oasis-vd

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bilim kurgu turunun en mukemmel acidan islenmisligi bu olsa gerek..
    Mantik ve duygunun birbirini tamamladigi super bi yaklasim..
    Finalde uzaylinin 3 yil sonra geri gelecegini soylemesine dikkat..
    puanim 9.
    brktyln
    brktyln

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film olmuş.devamını bekliyorum.
    onuraycan
    onuraycan

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    yorumlara bakarak izledim ve öyke çok güsel film değil elinizde başka film yoksa izlenebilecek bi film o kdr bu puanı kesinlikle haketmiyor 6/10
    skouss54
    skouss54

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Çok guzel fılm olmus.Devamını cekerlerse daha guzel olucaga benzıyor...