Murat Altinok
13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmi demin izledim benim yorumum tutuk bir film olduğu birinci filmin tadını aradım ama maslesef olmadı başrol oyuncusu başarılı bir seçim olmamış tabi filmde bazı sürprizlerde var neticede hiç yapılmamasından iyidir bence..
3 Eylül 2010 Amerikada DVD çıkış tarihi.. 9 temmuzda tüm dünyada vizyona girmesi gerekiyordu. Burada ses yok. belki gelmez direk DVDsi çıkar :/ Sinemada fragmanını bile görmedim. 2 ay sonra çıkıcak olsa bile gelirdi fragmanı. Türkiyede Amerikadaki kadar fanları da yok malesef. Ben çok isterim gelmesini, ama iple çeksem neye yarar.. Biri bana ümit versin bu konuda lütfen!
Serinin bütün filmlerini çok beğeniyorum. iyi kötü olsun farketmez. ilk Predatoru Suadiye sinemasında izlediğim anı hiç unutmam. Afişine bakarak Arnoldun yine Vietnamda geçen 'Komando' tarzı film izleyeceğimizi sanıyorduk ama fena yanılmıştık. Alienlerle olan filmleri geçersek bu film tekrar orjinal haline dönüş gibi görünüyor. Dörtgözle bekliyorum. Yaşasın Yautja kardeşliği:)
Diğer film leri hosuma gitmişti alien serisi ve predator serisi ilgimi epey çekmişti bu film inde fragmanlarına ve oyuncularına baktıgımda gayet güzel gözüküyordu tavsiye ederim
Predators , Alien , PredatorsVs Alien bu filimlerin hhayranıyım ben TÜm serilerini izledim bunuda mutlaka izlicem ... Fragmanınıda güzeli ve büyük bir ihtimal güzel bir film olacağına benziyor..