Kült film olan 'Predators'ın çok basit ve vasat bir 'remake'i. Filmin başı ve sonu doğru dürüst belli bile değil. Çok kötü kurgulanmış ve saçma sapan bir senaryosu olan bir film. Bana göre fiyasko.
Tabi ki ilk filmin yerini hiç bir devam filmi alamaz ama ilk filme yaptığı göndermelerle ve Çok şık aksiyon sahneleri ile dolu olan güzel bir film Predators...
İlk filmi lise 3. sınıfta, diğerini ise üniversite çağında, şimdiki kadar kaliteli olmayan sinema salonlarında, heyecandan ağzım açık seyretmiş olmanın bugüne dek içimde kalmış olan tortusuyla koşa koşa gittim sinemaya. Ama ne yazık ki ne ben eski ben ne de Predator o eski heyecan yaratan, sürekli merak duygusunu yüksek tutan, soluk soluğa izlediğimiz Predator. Kimin ölüp kimin kalacağı, sonunun nasıl biteceği daha başından belli bir film. aksiyon dozu bana göre düşük, ve aksiyon sahneleri de heyecan verici değil. Maalesef sıkılarak ve hayal kırıklığıyla izledim.
belki farklı olmuştur diye gideyim dedim ama diğer filmlerden pek bi farkı yok.. aynı filmin farklı çekimi olmuş sadece.. hiç bir gelişme yok.. eski filmleri izlemişseniz kendi hayal gücünüzde bu filmi de izlemiş olursunuz. çok gidilesi bir yapım olmamış
Ben filmi seyrettim. Her ne kadar klişe bir film gibi dursada film izlerken sizi sürüklüyor.Filmde bazı süprizler var,izlenir kılabilmek için.Sinemada izlenecek film değil yalnız. Ancak yerin dibine sokulacak bir filmde değil dvd si alınıp keyifle izlenebilir bir film.Şunuda söylemeden geçemeyeceğim Amerikan sineması konu bulamamaya başladı sürekli eski filmlerin yeni çevrimlerini görmeye başladık tadında bıraksınlar artık .